6 de maig 2011

Ha començat la campanya electoral de les municipals del 2011 a Sant Antoni de i Sant Pere Vilamajor

Ja està en marxa la campanya electoral de les eleccions municipals del 22 de Maig del 2011.
Aquest Bloc, sempre intenta minimitzar els articles i opinions polítiques, però aquest any és important pels pungoleros i el nostre patrimoni.

Ja hem pogut experimentar, amb l'exemple dels nostres veïns de Can Miret, que per conseguir coses positives per les urbanitzacions, cal tenir regidors dins del govern. I ara és el moment. Cal tenir ulls, orelles, i sobretot veu, per poder millorar lo nostre, e impedir que el nostre patrimoni i la vida social pungolera segueixi degradant-se com fins ara.

Hem tastat la indiferència i abandonament municipal que Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor ens han mostrat fins ara, amb silencis i promeses buïdes de contingut.

Només nosaltres ho podem canviar, fent que gent de Les Pungoles, juntament amb gent de Sant Julià, Can Vila i Can Miret, entrin al consistori i siguin escoltats d'una vegada.

Per això, i de forma única durant la campanya electoral, aquest Bloc i la gent que ha treballat perquè Les Pungoles sigui vista i escoltada a la red, durant aquests anys, us demana que els pungoleros ANEU A VOTAR aquest 22 de Maig, i ho feu amb la voluntat que la nostra urbanització tingui representació a l'Ajuntament.

No és amagat, que nosaltres votarem pel PUSA i la seva gent, a Sant Antoni de Vilamajor. Però sigui quin sigui el vostre vot, us demanem un petit esforç, perquè el Diumenge 22 de Maig la vostra papereta estigui a la urna, per unes Pungoles millors.

Us afegim el programa del PUSA per la vostra informació.


3 comentaris:

Salva Bagunyà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Albert ha dit...

Sí......al final de les llistes i per caritat.....CIU I PSOE s'han enrecordat de nosaltres....ara que toca votar!!

Salva Bagunyà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.