11 de maig 2011

NOTÍCIA IMPORTANT: Sant Pere de Vilamajor fa una arrossada per parlar de la inminent Recepció de Les Pungoles

Tots els veïns de Les Pungoles estem convidats a una "arrossada" popular, EL PROPER DISSABTE DIA 14 DE MAIG A LES 13H A LA PINEDA DE LES PUNGOLES, que té per finalitat informar i debatre amb el Sr. Llessuy i els pungoleros la forma en que l'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor vol portar la Recepió de la part de Les Pungoles que li correspon, convertint-la en barri en un barri de Sant Pere. 

És una oportunitat única i molt important, pels veïns de Les Pungoles. No es paralarà de les eleccions ni de política, tan sols es parlarà dels passos a seguir per la recepció de la part de Les Pungoles  que pertany Sant Pere de Vilamajor, i com s'anirà avançant, un cop s'hagi confirmat el canvi de règim de Cooperació. Com es faran les obres?? Com es subvencionaran?? Com es gestionaran?? Si voleu saber tot això i més....NO HI FALTEU!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, volia saber.. i els que pertanyem a Sant Antoni, que ? Amb sembla que la majoria de les Pungoles forma part de Sant Antoni...sol hi ha una part de d´alt que es Sant Pere, no?

Per SPectiVa ha dit...

Mohicans, esteu d'enhorabona. L'Alcalde Llesuy acompleix. També el GISP de Sant Pere du al seu programa la recepció de la part de Les Pungoles de Sant Pere de Vilamajor.

Si puc, aniré a la vostra arrossada -m'enduré un bocata per no gorrejar- per celebrar amb vosaltres l'alba de la realitat del vostre anhel.

Siguem cauts, però, ENHORABONA!

Per SPectiVa ha dit...

Per cert, a la part de Les Pungoles de Sant Antoni estaven empadronades a 1-1-2010 370 persones, i a la part de Sant Pere 127, és a dir que una quarta part dels pungoleros residiu al municipi de Sant Pere de Vilamajor.

És interessant d'assenyalar que al llarg de 2009 la part de Sant Antoni va perdre 17 persones empadronades, i la part de Sant Pere, en canvi, en va guanyar 16.

alfons sugrañes ha dit...

Potser tinguin a veure les próximes eleccions del dia 22, peró,l'ajuntament de Sant Pere a mogut fitxa....li toca moure al ajuntament de Sant Antoni.
I, si més no, allá estarem els del PUSA per recordau.vos.
Volem fer cert el que més d'un se omple la boca dient en campanya de que tots son "Vilamajorins".

alfons sugrañes

Salva Bagunyà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.