4 de maig 2011

Una noia de 23 anys mor en una explosió de gas butà a Cardedeu


Cristina C.G., de 23 anys, és la víctima mortal en l'explosió de gas en una casa de Cardedeu(Vallès Oriental), que s'ha produït aquest dimarts poc abans de les vuit del matí. Quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres del Sistema d'Emergències Mèdiques (entre elles un helicòpter medicalitzat) s'han adreçat a l'indret de l'incident, a banda de Policia Local del municipi. L'accident s'ha produït en una casa de dues plantes del número 78 de la carretera de Cànoves. Nou vehicles de Bombers s'han mobilitzat fins al lloc dels fets i, en arribar a la casa, han comprovat que havia cedit parcialment el sostre de la planta baixa.

Els Bombers han pogut treure el cos encara amb vida d'una persona, l'única de les quatre que hi habitaven que s'ha vist sorpresa per l'explosió, que ha mort poc després. Segons les primeres informacions, la causa de l'explosió ha estat la fuita de dues ampolles de gas butà que estaven al pàrquing.


Verónica Soto, empleada del bar Snack Camber, proper a la casa, ha explicat a l'ACN que, en el moment de l'explosió, s'ha sentit un "rebot fort" i s'han "bellugat les persianes i els tendals" del bar. Ella i els cinc clients que hi havia en aquell moment han sortit a la plaça del davant, on també ha tret el cap altra gent, sense que ningú sabés què havia passat.

Publicat al Aravalles.cat