20 de juny 2011

Amb l'aigua i els pous....les coses clares

Per respondre els dubtes de molts dels veïns, i per clarificar conceptes i evitar confussions, us volem traslladar l'infomació que disposem respecte els pous d'aigua de Les Pungoles.

Actualment hi han 5 pous, inclós el nou que s'ha reparat i recuperat. Actualment aquests 5 pous proporcionen el 30%, aproximadament, del consum actual de les llars pungoleres. Per tant es tracta d'un percentatge d'importància respecte del suministre i consum pungolero.

Cal tenir present, que si no tinguéssim aquest suministre dels nostres pous, el cost anual de l'aigua ens pujaria molt més de preu a tots els propietaris.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

si pero según tengo entendido la reparación de UNO de ellos costo mas de 30.000 euros, si hay 5 es el 6% del agua, hasta que se gasten 5.000.000 de pelas en agua, creo que la junta ha metido la gamba.

Anna ha dit...

Doncs jo penso que segons el que diu l'article sembla una opció bastant autosostenible...potser té una amortització bastant més alta que el que comenta el comentari anterior.

Anònim ha dit...

Anna de acuerdo contigo, pero agua es agua del Ter o de Les Pungoles, y con este dinero se podrían hacer cosa mejores. Como poner iluminación de bajo consumo, eso si que es ecológico y revierte directamente en los bolsillos de los Pungoleros. Agua lo que tenemos que hacer es gastar menos.

Albert P ha dit...

Donc jo crec que, com l'Anna, val la pena invertir en aigua....mai se sap si haurem de rcòrrer a les màximes reserves que tinguem en anys de sequera. Sense llum de baix consum al carrer es pot anar fent, sense aigua no es pot viure. Tampoc estic d'acord amb el tema de consumir menys nosaltres....jo no faig més gasto del que cal i en canvi pago més i més car que els del nucli urbà.......No estic d'acord amb el missatge Anònim

Anònim ha dit...

si hay falta de agua los pozos siempre fallan, son los primeros, evidentemente es que no recordáis cuando nos racionaban el agua??, a 750l diarios ahora tenemos agua de red. sin LIMITE, y la seguimos pagando muy barata. la energía que mas consume para producirse es la electricidad. veo que sois tope técnicos en energía, no gastemos menos agua y si mas electricidad, muy verdes sois.

Nicolau Balanya ha dit...

Quan l'ajuntament ens ajudi a fer les obres ja parlarem de llums sostenibles....ara el que interesaces que la Sra Berdala, la mateixa que reunia gent per les nits dies abans de votar, i deia que augmentaria la recollida i crearia associacions, primef vingui a presetar-se a la EUC de Pungoles com Deu mana. Per tan els primers en dir-ho, vanser Bagunya i Cia i CiU....o sigui que si hi han mentides ja sabem d'on venen....sr.anònim

Salva Bagunyà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Salva Bagunyà ha dit...

es que paso, prrrrrrrrrrrrrrrrrrr

alfons sugrañes ha dit...

Ja estem farts d´anonimats.

Salva Bagunyà ha dit...

Alfons no diguis això quan jo l'hi vaig dir al Israel que fes alguna cosa al respecte, i la contesta era que això es llibertat d’expressió

Israel Sugrañes ha dit...

Tens raó Salva,per això continuen publicats sense cap problema, mentre no resultin ofensius per les persones. Això serà així per política del Bloc. Això no vol dir que aquest Bloc defensi aquesta postura a nivell d'ètica.La personalització li dóna força i respecte al comentari. Salutacions

alfons sugrañes ha dit...

Salva, es precisament per la llibertat d'expressió que em permet aquest blog que puc dir:...
"ESTEM FARTS D'ANONIMATS".