5 de juny 2011

Cardedeu aprova definitivament el Pla Parcial del polígon industrial del Marital

El darrer ple del mandat a Cardedeu va aprovar el Pla Parcial del Polígon del Marital amb 14 vots a favor de CiU, PSC, ERC i ICV, el vot en contra del PP i l’abstenció de l’únic regidor de la CUP. El sector suma uns 158.000 metres quadrats i donarà cabuda a promocions industrials.
El sector es divideix en dues zones. La més propera a la futura rotonda de la carretera C-251, a l’entrada de Cardedeu, que ocupa el 12% de la superfície total, podrà combinar activitats industrials amb usos terciaris sempre que la Direcció General de Comerç així ho autoritzi als promotors. Aquesta és una de les novetats respecte al pla inicial del novembre de 2007. Una altra diferència és que els promotors tindran l’obligació d’enllaçar la seva indústria amb la rotonda i s’hauran d’encarregar de la connexió. A més a més, també estaran obligats a canalitzar la riera que fa límit amb la zona oest per evitar el perill d’inundacions.


Les obres d’urbanització costaran més de 3’5 milions d’euros que hauran d’afrontar integrament els promotors. L’Ajuntament de Cardedeu requerirà el pagament d’una garantia del 12% del valor de les obres.
Publicat al 9nou (Anna Fernández)