16 de juny 2011

El Parc Natural del Montseny ja té a punt la programació del 19è Viu el parc

Entre els mesos de juliol i novembre, el Parc Natural del Montseny celebrarà la dinovena edició del programa cultural Viu el parc. Els actes principals seran la Nit d'estels del 22 de juliol al Coll de Borderiol (Viladrau), el recital del cicle Poesia als parcs el 23 de juliol a Vallcàrquera (Figaró-Montmany) i la Gran Festa del parc del 18 de setembre al Brull.

Díptic
El Viu el parc portarà un estiu i una tardor de festa mentre transitem pels indrets més representatius del parc, tot participant en els actes centrals del programa, i pels municipis que el conformen, mentre gaudim de les festes que cada ajuntament ha organitzat.

La primera cita serà per contemplar el cel del Montseny i conèixer els secrets que s'hi amaguen. Ho farem des del coll de Borderiol (Viladrau) el divendres 22 de juliol, lloc i dia triats per celebrar la Nit d'estels d'enguany.

Continuarem amb la Poesia als parcs, 'Del sotabosc del sotavers al sotavers
del sotabosc', que arribarà el 23 de juliol a l'Escola de Natura de Vallcàrquera,
al Figaró-Montmany, on podreu sentir els poemes de Jordi Aligué i Anna Ballbona i la música d'Arturo Blasco.

El diumenge 18 de setembre al Brull arriba la cita més esperada pels nens i nenes: la XVII Trobada de clowns amb Teatre Mòbil, Els Germans Albergínia i
Katraska Cia, a més de la ja tradicional volada d'estels. Després del dinar de pícnic arribarà el Taller de circ de Viu i Riu per posar a prova les vostres habilitats.

El Viu el parc també s'instal la als divuit municipis del Parc Natural del Montseny que us conviden a gaudir del seu ric patrimoni natural, històric i gastronòmic.

El programa escolar Viu el parc, ideat i realitzat per Viladraueducació.com, adreçat als alumnes de 5è de primària dels municipis del parc, proposa l'elaboració de l'Agenda Escolar del Montseny per al curs següent. Les trobades escolars de tots els participants es faran durant l'hivern de l'any vinent.


Font de la informació
Fusic

Publicat a la web del Parc Natural del Montseny