5 de juny 2011

Hem perdut els valors a Sant Antoni?


Certament, el nou govern de San Antoni de Vilamajor ha nascut orfe de valors ideològics.
Subratlla l’ ABM en paraules de la nova Alcaldessa que “hem segellat un pacte plural on hi han tingut cabuda tots aquells que amb sentit comú tenen com a prioritat treballar pel poble“. ( entenem per tant que la resta de formacions polítiques que representen quasi el 34% del poble, i que no formen part de l’ acord de govern son forces sense sentit comú. )
Una conjunció de partits que, conclou, han posat “per davant el bé comú abans que el propi“. Home, un pacte CiU-ERC-PP no sembla que respongui al interès comú dels votats del PP ni de ERC, si no més aviat als interessos dels seus caps de llista.
A partir d’ aquest acord s’ ha volgut buscar que ” el municipi tingui un govern estable i amb ganes de treballar per a tothom, no només per a uns quants“.
PUSA no és un partit que miri sols per uns quants, no ens equivoquem. La gent que vivim a les urbanitzacions també volem un poble millor, perquè fem vida també al nucli urbà. Portem els nens a l’ escola, anem al metge de capçalera, esmorzem al bar i comprem el pa o el menjar al “super”.No som un partit d’ uns quants, som un partit de tots que vol millorar la situació dels més oblidats del municipi i que en definitiva son els veïns de les urbanitzacions.
ERC-Reagrupament.Cat ha assegurat que s’ ha volgut sumar a la proposta de Berdala perquè va fer un plantejament “molt obert“, oferint a totes les formacions integrar-se al govern i treballar pel municipi.
La veritat es que aquest pacte fa mal als ulls, a la panxa i sobre tot al cor.  Mirant la propaganda electoral de ERC-Reagrupament es llegeix el següent: “…prenent com a referències Sant Antoni ( CiU ) i Llinars ( ERC ) veiem que cada un d’ aquests municipis te des de fa anys el mateix partit al govern. A Sant Antoni 12 anys seguits i a Llinars 8. Sembla que els d’esquerra a Llinars han fet en vuit anys mes feina que els de CiU en dotze a Sant Antoni. Volem continuar així?. Sabem el que volem?“. Doncs sembla que si, perquè ERC s’ ha confós o bé el pacte és amb els mateixos que han governat Sant Antoni els darrers 12 anys.
A l’ Espardenya nº 3 ( maig de 2011 ), que és la revista oficial de ERC a Sant Antoni s’ ens diu: “..Realment l’ Estatut de Catalunya és mort i ara em d’esperar que alguns polítics patriotes i agosarats facin el pas endavant, cap una independència sense complexos”.
Doncs bé ara resulta que el camí cap a la independència passa per formar un govern amb el PP. Un partit que ha fet de la lluita contra Catalunya la seva marca d’ identitat nacional.
El mateix podríem dir del PP, que a l’ hora de criticar la immersió lingüística, l’ Estatut, el tripartit, el pacte del tinell, etc, etc, no s’ ha estat de res. Ara, resulta que davant l’oferiment d’ una regidoria, tot ha quedat a l’ oblit. ERC ja no és el dimoni disfressat de partit, ara és un honorable soci de govern.
I per a donar consistència a tot plegat, tenim a CiU que vol seguir conservant el poder com sigui i a qualsevol preu.
PUSA lamenta que la fotografia oficial del nou govern s’ hagi fet sense tenir el detall d’ haver-nos convidat a parlar, encara que fos tan sols per cortesia. PUSA ha estat la força més votada a Alfou i la segona a la resta d’ urbanitzacions, no creiem que els veïns de les urbanitzacions ens mereixéssim aquest menyspreu.
PUSA ha estat l’ únic partit dels 7 que van obtenir representació amb el que no s’ha reunit CiU per mantenir converses per formar govern.
Podran vendre que el pacte es plural, transversal i obert, però que ningú ens enganyi, es un pacte que es sustenta únicament amb interessos personals.

Publicat a la web de PUSA

11 comentaris:

Albert P. ha dit...

Que trist veure que el govern de Sant Antoni continua ignorant 275 votants.....Ànims PUSA, que cal que tot el arribi a dins i la merda de dins surti a la llum!!

ferran.calvera ha dit...

Pot semblar a alguns que 275 votans no son molts, però sols us voldria donar algunes dades.
CiU a tot el municipi ha estat votat per 556 persones, ERC per 206, AIV per 207, PP per 145 i SI per 359. Es a dir, hem tret la meitat de vots que CiU i el molts més que ERC, PP, PSC o AIV malgrat haver-nos presentat sols al 40% del municipi. PUSA no va fer campanya ni bustiada de cap mena al núcli urbà, de fet al poble vàrem treure sols 5 vots. Per tant, podem dir amb molt orgull que a les urbanitzacions ens va votar el 30% del electorat ,mentre que a CiU els van votar el 26%. No us quedeu per tant sols amb la xifra, si no amb la dada comparativa a les urbanitzacions. Ja veieu com junts, els veïns de les urbanitzacions podem fer molt de soroll per tal d' ésser escoltats.

Anònim ha dit...

bua bua bua bua!!!!!!!!! ostia el SI acharnegado pactando con SOCIATAS el PP y el PUSA muy coherente que todo se sabe en un pueblo, LO QUE HACÉIS SUENA MAS FUERTE QUE LO QUE DECÍS, FALSOS MAS QUE FALSOS

Salva Bagunyà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Martina Sallent ha dit...

Sr Anònim sense criteri, el PUSA va intentar pactar en un principi amb Independents, SI, i ERC, i les paraules van canviar alhora de confirmar el pacte.
Quan es perd la primera opció s'intenta reunir altres forces, i així va ser, igual que ha fet CIU per poder pactar. La diferencia és que PUSA no te colors polítics i està obert a tot el que suposi una millora per les urbanitzacions, cosa que altres partits no té tanta lógica....no li sembla coherent?? Doncs cal que estudii sentit comú Sr. Anònim, i aprenguis
a opinar amb transparència i havent informat de totes les previes....sinó no digui res!!
El poble és més llest del que et penses i els fas veure i saben qui ha anat amb transparència amb el seu criteri i qui busca poder!! Els de PUSA treballaran amb la mateixa força des de l'oposició com si ho hagués fet des del govern, per complir amb el programa de la millor forma possible.
Estic d'acord amb el Sr. Salvador, que serà complicat, però si el PUSA fa propostes coherents seran escoltades.....esperem!!

Martina Sallent

Per SPectiVa ha dit...

CiU de Sant Antoni ha demostrat que no té escrúpuls, després del ple del 26 de maig.

Ara, s'ajunta amb els menys escrúpuls d'ERC i pacta amb el PP.

Que Déu agafi confesats als veïns de Sant Antoni.

Força, PUSA !!!

Salva Bagunyà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

no entenc aquest enrenou nois ! En això consisteix la democràcia. Tots els partits son legítims, siguin del color que siguin i tots mereixen un respecte perque al darrera de tot plegat hi han ciutadans qui els hi han depositat la seva esperança amb els eu vot.
Jo avalo i dóna l'enhorabona al nou equip de gobern tot esperant que en aquests anys de crisis poguin maximitzar el pressupost i fer arribar a la gran majoria del territori les seves propostes de prosperitat, millora i benestar.

Felicitats a la nova alcaldessa!!!

:)

Cristina Santana ha dit...

Mentre aquesta gran majoria del territori englobi per igual nucli urbà i urbanitzacions, estaré totalment d'acord....sinó és així aquesta alacaldessa no ens servirà.
per cert el PUSA acab de sortir a TV· amb un altre desafortunat comentari de la nova alcaldessa, com la bufada del debat previ VOTV. És cert que li hem de donatru n vot de confiança a veurem com respira....de moment, per lo que diu la gent del PUSA, no escolta a les urbanitzacions.....i això es paga en vots!!

Salva Bagunyà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Cristina Santana ha dit...

Doncs Salvador, fins ara els unics que han aconseguit coses amb la seva denúncia constant i m'han informat a casa d'un programa per les urbanitzacions han sigut la gent del PUSA, i per això van tenir el meu vot. A mi i els de casa no ens van fer cap xocolatada ni vaig rebre cap convocatoria a casa. A la alcaldessa de moment només l'he vist bufar una mica exaltada....ja veurem com respira, però per les urbanitzacions, i segons el que va comentar a tv3 no pinta gaire bé. Confio amb Israel i la seva gent...sempre ha currat i revindicat des de fa anys amb el seu Bloc i les seves instàncies