23 de juny 2011

Ja el tenim aquí.....el programa definitiu de la Festa Major de Les Pungoles

Podeu veure el programa complert de la Festa Major de Les Pungoles 2011 en aquesta presentació que us hem preparat, i que ha sigut possible gràcies a l'ajuda dels veïns, la gent del PUSA, L'Ajuntament de Sant Antoni i les seves regiduries, la AAVV de can Mireti altres empreses i entitats amb el seu patrocini, i que es detallen en el programa......Us Esperem a Tots!!

17 comentaris:

Anònim ha dit...

S'haurien de canviar les faltes d'ortografia perquè fa mal d'ulls: Regidoria s'escriu amb O i no amb U...

Bona Festa Major!

Pungoles-opina ha dit...

Gràcies pel consell ortogràfic, però segons el traductor de Google ens ho marca bé......esperem que una O o una U, no ens impedeixi gaudir d'una Festa Major organitzda amb molt de carinyo!! Us esperem a tots!!!

alfons sugrañes ha dit...

ESTEM FARTS D'ANONIMATS.

alfons sugrañes ha dit...

Demagógia, s'escriu amb "o" ....oi que s'enten bé?

alfons sugrañes ha dit...

Perdoneu......demagògia......es amb accent obert.
Ho rectifico avanc que l' anònim consulti el Pompeu Fabra.

Pungoles-opina ha dit...

Vinga, vinga que ens anem de festa!! A gaudir-la....no?? Us esperem a tots!!

Salva Bagunyà ha dit...

mira que us agrada liarla !!!!!!!!!!!!!!

Salva Bagunyà ha dit...

http://www.tv3.cat/videos/2943430/Dues-regidories-menys-a-Barcelona

ferran.calvera ha dit...

Gràcies anònim, tens raó, hem de procurar tractar be la gramàtica. Us preguem ens perdoneu els errors ortogràfics.
Vull donar les gràcies a l' Israel per la feina que esta fent per tal de recuperar les Festes Majors de Les Pungoles, no sabeu la feinada que esta tenint amb tot això.
Tambè volem manifestar la plena col·laboració que hem tingut per part de l' Ajuntament de Sant Antoni, que en tot moment s' ha mostrat receptiu a les nostres propostes. Com veieu, també des de l' oposició es poden fer coses.
Ara cal la vostra participació, per tal que tot l' esforç que hem fet hagi valgut la pena.
Gràcies a tots.

alfons sugrañes ha dit...

Des.de aqui,per el respecte que em mereix la moderació, accepto les correccións, tácites, de Pungoles-opina i Ferran Calvera i per extensió les del propi "anónim" , tot i refermar.me en el meu rebuig en la forma d'identificar.se de algun contertulis.
Sé, de ben cert, que, la majoría hem de perfeccionar el nostre catalá escrit, peró, vull recordar a un dels caps que vaig tenir a la feina en epoques dures per la nostre llengua (anys 71-72),que deia: "...no m'importen les faltes ortográfiques que feu al escriure en catalá, si les faltes son en catalá".
Prego disculpes per la meva vehemencia.

ferran.calvera ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ferran.calvera ha dit...

Si Alfons, tens molta raó. El que es més important és fer l' intent d' escriure en català, de la mateixa manera que parlar-lo. El meu pare va viure 40 anys a Catalunya i mai va fer l' intent de parlar-lo per vergonya a que li diguessin que ho feia malament.
Una abraçada.

11:21 PM

Anònim ha dit...

Si a algú que us dóna un consell per millorar sense faltar al respecte el tracteu així... us estranya que escriguin anònimament? Si arriba a posar qui és potser li cremeu el cotxe...

Per cert, enhorabona als dos regidUrs del PUSA per la recent elecció.

Israel Sugrañes ha dit...

Ja sabeu, que tot els consells són benvinguts, siguin anònims o no, i podeu estar tranquils, que tot i les dialèctiques que a vegades generen els comentaris de la gent, encara no s'ha cremat cap cotxe a Les Pungoles, i esperem que segueixi així.....Agraïments sincers per la felicitació i per l'aportació constructiva....!!

Unknown ha dit...

Sr.Anònim:
"Consejo es de sabios, perdonar injurias y olvidar agravios"
-anònim-

Unknown ha dit...

Amb tota la controversia dels anonimats se m'ha passat el felicitar als organitzadors per la presentació i el programa de la Festa Major de Les Pungoles 2011.

Anònim ha dit...

els vidios dels campionats de tennis d'avui ja estan penjats o no?