15 de juny 2011

La FESTA MAJOR de les PUNGOLES vol tornar amb força

S'està treballant per tornar a recuperar amb més força que mai, la "Festa major de Les Pungoles", que volem cel.lebrar tots plegats el proper dissabte 16 de Juliol del 2011,  amb l'empenta inicial de la gent d'aquest Bloc, de l'Escola de Tenis Montseny (Toni Valor), altres EMPRESES I entitats, i la sol.licitada i esperada ajuda dels propis Ajuntaments de Sant Pere i Sant Antoni (com anys anteriors).

S'està treballant d'entrada, per recuperar la Primera edició de l torneig de Tenis de 6h (Blancs contra Vermells) i una exposició de cotxes antics al aparcament del Restaurant de Les Pungoles.
Tota col.laboració, patrocini i recolzament serà benvingut, donat la situació actual del nstre estat, que no ens ha de privar d'un dia de joia pungolera i vilamajorina...

Volem que el municipi i les urbanitzación fem pinya per fer una festa memorable que tots volem tornar a recuperar.

TOTHOM ESTÀ CONVIDAT.......Ja està oberta la inscripció GRATUITA al torneig de Tenis, a través del correu pungolesopina@gmail.com  o el tfn: 647444096 a l'atenció de Israel Sugrañes, Només caldrà donar les dades personals: Nom i cognom, adreça i correu electrònic.

Des d'aquest Bloc, us mantindrem informats del programa de festes un cop estigui totalment definit, i esperem poder contar amb la participació de tots els veïns de Vilamajor i amics i veïns de Les Pungoles.

Perquè ens hem de conèixer i ens hem de unir TOTS ELS VEÏNS.........ENS ANEM DE FESTA A LES PUNGOLES!!!!! US ESPEREM!!!

2 comentaris:

alfons sugrañes ha dit...

Tan de bó el retorn de la tan estimada Festa dels "blancs i vermells" sigui tot un éxit. Molts ho anyorem a Les Pungoles. Gracies Israel.

ferran.calvera ha dit...

Simplement dir-vos que des de el PUSA i gràcies principalment a la feina que esta fent l' Israel tractarem de fer una festa a l' alçada que es mereix Les Pungoles.
Estem recabant el suport dels dos ajuntaments implicats per tal que la festa sigui tot un exit.
Des de aquest blog i el web del PUSA rebreu informació puntual de com van els preparatius.

Gràcies.