17 de juny 2011

La gent del PUSA continua treballant per Les Pungoles

La gent del PUSA continua treballant per conseguir millores en les deficiències en les infrastructures. Després de la lluita per totes les vies, per conseguir la retirada dels contenidors a l'entrada de Les Pungoles anteriorment ubicats a l'entrada des de la carretera de Cànoves, ara s'han volcat en sol.lucionar el problema dels sots en l'asfalt del mateix accés, que pertany al municipi de Cardedeu, i conforme avancen els dies suposen un problema més greu. Aquest dijous es van personar a al'ajuntament per obrir, la instància que us adjuntem, sol.licitant la seva reparació.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

pero no existe una Entidad de conservación pagada por los vecinos??

Pungoles-opina ha dit...

Que existeixi no vol dir que sigui del tot eficient, per manca de recursos i de empenta actual dels delegats!! Hem d'anar canviar cap una Associació de Veïns de les Pungoles en paral.lel, que mogui la part social i que algun dia sustitueixi la EUC, després d'una recepció municipal!! Salutacions

Anònim ha dit...

Israel,

Saps si és possible fer arribar l'instància a l'Aj. de Cardedeu per un altre mitjà com internet o correu postal?

És que visc i treballo a UK, però tot i la distància em preocupo igualment per Les pungoles i si puc fer arribar una altra millor que millor. Quants més siguem, més ens escoltaran.

Israel Sugrañes ha dit...

Bones!!
En el cas de Sant Antoni de Vilamajor, es pot fer via on-line, però en cas de Cardedeu (cas que ens ocupa) no és tan factible, tot i que un fax o burofax, amb les dades i DNI del remitent i la referència a la regiduria implicada (en aquest cas urbanisme), té la mateixa funció, sempre que es disposi d'un registre d'enviament i entrada.

Salutacions, i espero que t'ajudi la informació....!!