3 de juny 2011

Per començar urbanitzacions=poble no és un FET.....ENCARA TENIM CARTELLS QUE NO TOQUEN!!

Esperem que el regidor de AIV, el Sr. Ginesta, li dediqui tan de temps a la promesa de urbanitzacions=poble ,que el temps que porta penjada aquesta pancarta seva a la nostra urbanització, com podeu veure a la imatge.


A veure quin nivell de compromís en fer les coses bé els propers regidor.....ara tindran que demostrar-ho amb fets i no amb cartells penjats.

17 comentaris:

Anònim ha dit...

El senyor Ginesta tindrà la regidoria de governació, o sigui, el control de la policia local.

Entre les seves promeses estava la d'eliminar les multes subjectives i massives.

Caldrà veure si compleix la seva paraula

Anònim ha dit...

Ah, però és que ja està configurat el nou equip de govern?
Com queda ara l'Ajuntament? quins partits ens gobernaran els propers anys?

PUSA ha dit...

Encara no està definit, però el color ja el va agafant. A partir del dia 11 de juny, la gent del PUSA i a través del Bloc ens informaran amb més detall dels pactes i la configuració del govern. No tindrà desperdici.

Salva Bagunyà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

No es preocupi Sr Salvador que els pactes inverosímils entre colors tan diferents, sortiran a la llum...tot val con tal de ser alcalde o regidor...ara s'hauran de complir programes i cartells penjats...no??

Albert P. ha dit...

Sr. Bagunyà, sempre detecto en vostè un to gens constructiu. Primer critica la EUC, però no fa res per ajudar ni construïr. Parla de maniobres, però quina opció millor planteja per optar a regiduries que ajudin a treballar per les urbs?......cap. Vostè i el partit que representa CIU, han sigut els unics que han intentat desqualificar falsa i greument a altres candidats.....lleig. S'apunta al carro del partit que ha passat de nosaltres durant tots aquest anys CIU perquè suposo els veia guanyadors. Espero que els nous partits i regidors no caiguin en un comportament com el seu, i que el nou alcalde sigui més coherent. Sr. Bagunya, li recordo que les nostres cases a les urbanitzacions hauria de ser la seva prioritat...

Salva Bagunyà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Albert P. ha dit...

Doncs ens semblarà perfecte si el TEU partit que tan estimes i defenses, i que tan ha guanyat a tot arreu, (pensa que a Pungoles potser no ho ha fet ja que sha sumat els vots de Can Miret i Can Vila....no us penjeu tantes medalles), fa el que dius respecte la recepció i les obres. Fins ara només ens ha ignorat i donat patades al cul i construïr meravelles a Can Miret. Esperem que no t'hagis omplert la boca amb idees que només són teves i no de la Berdala i Cia. I per cert ja saps que vas dir i sobre qui i lo ràpid que vas esborrar els comentaris de sorna que vas publicar en aquest Bloc.....tu mateix

Soc Albert Puig per servir-te...un veí que també vol el millor per Les Pungoles i ha votat pel PUSA....i que ha signat l'anterior comentari.

Salva Bagunyà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Salva Bagunyà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Salva Bagunyà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Ferran Calvera ha dit...

EL Govern de Sant Antoni ja esta tancat. Divendres va ser publicada la fotografia oficial al diari Actualitat del Baix Montseny. La composició del nou govern estara constituida per CiU, PP, ERC i AIV.
Naturalment la democràcia permet fer els pactes que els partits considerin oportuns, però el que no sembla gaire ètic es vendre uns determinats ideals d' identitat nacional i acabar pactant amb una ideología antagònica i totalment oposada als valors que s' han fet servir per atraure els votants. I ho dic tant pel que fa al PP com a ERC. Tampoc ens sembla correcte que CiU no hagi tingut el detall de fer-nos una trucada per tal de saber el nostre parer a l' hora de formar govern, encara que simplement fos per cortesia política cap als votants de les urbanitzacions que han escollit PUSA com a representants seus.
Es parla d' integrar les urbanitzacions i la primera messura adoptada ha estat no reunir-se ni abans ni després de les eleccions amb el partit que majoritàriament representen a les urbanitzacions.
Sempre ho hem dit, el PUSA es un partit sense ideologia definida, per tant sempre vam mostrar la nostra disponibilitat de formar govern amb qualsevol formació política. No ha pogut ser perquè no hem sumat les forces necesàries, però seguirem treballant per defendre els interessos dels veïns de les urbanitzacions.

Felicitats al nou Govern, amb nosaltres tindràn un recolçament per fer totes aquelles millores que tan necesàries son a les urbanitzacions.

Gràcies a tots.

Salva Bagunyà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Nicolau Balanya ha dit...

Salvador, resulta indecent que justifiquis un pacte tan extrany com el que governarà CIU,ERC,REAGRUPAMENT,PP i AIV.
Tothom sabem que PUSA no te ni color ni siglas que el condicionen, i podia negociar com i amb qui vulgués per tenir força i treballar per les urbanitzacions.....els demés quina justificació els hi dones ....si es tiraven els trastos al debat i no es soporten entre ells (Ginesta i alguns de CIU)......jo t'ajudo.....1200 euros i l'alcaldia, i la gent de PUSA i les urbs ni escoltar-los.....ja em dirà PP i ERC i REAG quin sentit té tot plegat!! No patalegis Salva....que a
la gent de Pungoles...ni tu ni CIU ens la coleu com feieu abans....a Can Miret els teniu regalats pero a nosaltres farts......i amb els teus tres anyets a la junta vau conseguir que ara no vagi ningú a les reunions fastigueixats....bona feina!!

Per cert jo soc Nicolau Balanyà

Salva Bagunyà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Nicolau Balanyà ha dit...

Lo mateix li dic Sr. Bagunyà....no citiqui tant i treballi!! A l'ombra dels Sr. Mas i Vallbé, que si van currar, es pot penjar un moltes medalles sense fer res més que parlar.

Nicolau

Salva Bagunyà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.