25 de juny 2011

Si que es pot recepcionar parcialment.....ho diu la llei!!

Sempre ens han estat dient que la recepció de Les Pungoles per part de Sant Pere de Vilamajor, no es pot fer si no ho fa conjuntament amb Sant Antoni de Vilamajor.......doncs això, segons ens informen els nostres advocats no és pas cert, tot i que alguns s'omplin la boca amb estatuts i legalismes.

No només és possible, sinó que és el que ens està proposant (encara que no executant) l'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor. És més que viable una recepció parcial per part de Sant pere de Vilamajor, i que ell gestioni les obres de la seva part de Les Pungoles. Si el BOC certifica el canvi de règim de Les Pungoles, de compensació a coperació, l'ajuntament de Sant Pere de Vilamajor podria iniciar la recepció amb les obres corresponents, si compleix la seva paraula donada, per moltes excuses que ens vulguin donar altres ajuntaments. esa licitacions de les obres per certificacions i fases, amb un cobrament gestionat pel consistori pot ser una realitat

Ara falta que Sant Antoni de Vilamajor, tingui  el mateix interés de fer els passos corresponents i adequats, i no hi hagin més excuses legals inexistents, com en legislatures anteriors, i sense base ni jurisprudència previa. Mai s'ho han mirat amb prou carinyo. I senyors, ara amb un nou govern amb nous projectes, ja cal fer-ho i és de justícia. No costaria res donar el primer pas, per constituïr una "comisió de recepció", dins de l'ajuntament, que estudiés les diferents opcions que es poden prendre per projectar, finançar i gestionar les obres amb la màxima viavilitat. Amb els funcionaris i el nou govern no calen gaires inversions per estudiar solucions i opcions. Falten ganes i deixar-se d'excuses.

A tots ens toca pagar el que ens correspon...però la situació actual, reclama a crits els primers passos!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Podrieu expresar en un planell quina part de les pungoles seria recepcionat i quin no?

Salva Bagunyà ha dit...

MOLT BONA NOTICIA, seria un somni que es comences el projecte d'obres, però segons el estatuts es te que aprovar per un 67%, si ara la llei a canviat es una noticia fantàstica, quan o proposareu al ajuntament?

Pungoles Opina ha dit...

Sr.anònim

Com a referència l'area que pertany a Sant Pere, és aproximadament per sobre del carrer Cadí cap el nord.

Salutacions

Unknown ha dit...

"Es mil veces más fácil no decir lo que pensamos, en un momento de ira, que disculparnos después".

-anònim-

Jesús Sans Pros ha dit...

Des d´ALFOU tanbé celebrem que el tema de la Recepció es mogui.No hi ha cap excusa que valgui.
Volem que es crei ja una comissió per treballar aquest tema.
L´ajuntament no pot demorar el procès.L´ha d´impulsar.

jesús sans