18 de juny 2011

A veure qui la fa més grossa
Els veïns ens estem superant a l'hora de depositar els nostres residus en els contenidors. Ara ens podem trobar centenars d'ampolles de cava de vidre fora del contenidor de vidre.......i ATENCIÓ......podreu veure paraxocs de cotxes......a veure qui la fa més grossa!!! Educació i civisme si us plau!!!

10 comentaris:

alfons sugrañes ha dit...

El respecte es guanya,no el regalen,i, ará mes que mai, es poc el que ens tenen a Les Pungoles. Poc podrem exigir si no ens ho exigim primer a nosaltres mateixos. Es questió de responsabilitat, civisme i educació. S'ha de pensar en els demés no fent alló que no voldriem per nosaltres. Que ensenyem als nostres fills?.
Fins i tot els gats son mes nets que alguns "humans".....i a Les Pungoles els enverina algun desaprensiu.
Si us plau, SENY.

Anònim ha dit...

carajo, antes era culpa del ayuntamiento !!!!!! o eso queríais hacer creer

Pungoles-opina ha dit...

Creiem que l'ajuntament també ha abandonat la recollida, fins just l'època de les eleccions municipals, on si hi ha hagut una millora que se li reconeix. Ara passen dos vegades a la setamana, que continua sent insuficient i el vehicle de netaja treballa més efectivament. Això no treu que hi ha gent té un elevat grau d'incivisme, que aquest Bloc mai ha negat.

Anònim ha dit...

yo he llamado al ayuntamiento y nadie ha variado "nunca" ni el sistema ni LA FRECUENCIA, no inventéis.

alfons sugrañes ha dit...

Anónim, en conte de parlar en cinquena persona, identificat i deixa de fer demagogies. Ja estem farts d' anonimats inproductius.

alfons sugrañes ha dit...

Ningú pot enmascarar la responsabilitat que pertoca al'Ajuntament en el tema de recollida de residuus, peró aixó no treu que li diguem "PORC" a aquell que amb el seu comportament incivic, complica el día a día al veinatge de bé, O acás tindrem que possar un "mosso" que vigili els punts de recollida?
Si us plau, SENY.

Pungoles-opina ha dit...

No volem entrar en cap discusió improductiva, però és cert quevel vehicle ha trebalkat quan tocava aquestes últimes setmanes i els cobntenidors estáven més nets....ningú menteix.... Si l'ajuntament no ha variat vol dir que aquestes setmanes ha fet el MÍNIN que ens mereixem i per tant fins ara ens prenia el pel amb la màquina i la recollida. I si cal reafirmar que hi ha gent íncivica. Tots volem el mateix uns contenidors i carrers millors, no?? Només esperem que les coses arribin a sobre la taula del Ple i a veure quines respostes rebem per part del govern. Com a mínim serem escoltats i tots sabrem les respostes. Salutacions

Anònim ha dit...

no hago demagogia, pero no esta bien utilizar la mentira para desprestigiar a nadie, el servicio de recogida no hace ni mas ni menos que lo que le toca, y es recoger contenedores, no las guarradas de los incivicos

Nicolau Balanya ha dit...

Si els que van dir que canviarien els ritmes de recollida van ser Berdala, Bagunyà i cia en les reunions nocturnes abans de votar.....no falsegi Sr.Anònim i parli amb els seus que se li veu el plumero i la IP de internet

ALFONS SUGRAÑES ha dit...

Molt bé Balanya....que n'aprenguin.
JA ESTEM FARTS D'ANONIMS.