8 de jul. 2011

Ara toquen els contenidors de residus

Ja són molts els articles d'aquest Bloc, que han parlat del deplorable estat dels contenidors de residus que hi han al costat del camp de futbol de Les Pungoles, i que molts veïns han de patir, dia sí i dia també, quan surten de casa seva, per culpa de gent incívica.

Amb la finalitat d'arribar a una solució al problema, que tantes vegades hem denunciat en aquesta bitàcora, la gent del PUSA, ha proposat, en el dia d'avuí,  al regidor de medi ambient i la tècnica de medi ambient de l'ajuntament, una reunió per fer propostes conjuntes i trobar solucions viables a l'actual problema, que resultin definitives per eliminar les tristes panoràmiques actuals que es troben els nostres  veïns al sortir de casa. Us mostrem fotografies testimonials separades temporalment per menys d'una setmana.
De moment, i segons informacions rebudes, l'ajuntament repartirà aquest cap de setmana un díptic informatiu, a les urbanitzacions, mostrant la situació actual i donant instruccions de la utilització adequada dels contenidors, la qual cosa d'entrada és un primer pas informatiu però creiem que no serà gens resolutiu.

Per això serà important la reunió que la gent del PUSA ha proposat a la regiduria i el personal tècnic, perquè plegats es puguin buscar alternatives definitives a l'actual problema. La reunió es fixarà aquest dilluns i us mantindrem informats dels resultats.

11 comentaris:

Per SPectiVa ha dit...

No tindrà quelcom a veure, entre d'altres coses, la recollida porta a porta que es fa al nucli de Sant Antoni de Vilamajor?
Els de Sant Pere ja hem detectat una "exportació" de brossa i residus cap els barris que tenim contenidors.

Pungoles Opina ha dit...

Podria ser un factor, però les Pungoles queda una mica lluny...

Salutacions i gràcies per l'aportació...

Unknown ha dit...

Avís a navegants: fá uns dies vaig estar donant un tomb per Can Miret i, en un del jardins, vaig veure uns trastos vells que, al cap d' uns dies, estaben entre les deixalles fora dels contanidors de Les Pungoles. Es per aixó que, puc afirmar i afirmo que no sols soportem la "merda" i el incivisme propi, sinó també els aliens. Potser ja va sent hora de que s'ens respecti i ens fem respectar.

Anònim ha dit...

Crac que la retirada dels contenedors de l'entrada va ser un error. Habans es tindria que haver regulat i millorat.
Per altre banda, o be la recollida per part de l'ajuntament es insuficient o be la quantitat de contenedors.

Pungoles Opina ha dit...

Sincerament, creiem que els contenidors estan ben retirats, perquè el control era imposible, i la seguretat del trànsit, la higiene i la imatge eren insostenibles. No ra un correcte punt de gestió i qualsevol tècnic hoi tenia que tenir present. Creiem que estan ben retirats. Ara s'han de contemplar alternatives. Ningú vol,pot ni deu tenir això a l'accés de la seva llar.

Albert P. ha dit...

Com es nota que hi ha gent que NO és de Les Pungoles, que li mola deixar la seva merda a la prta dels demés i així tenir la casa neta......ja em diries a mi si t¡agradari que el contenidor estigués a l'entrada del teu barri i o el teu carre. Com anònim és fàcil dir burrades quan no t'afecten ni perjudiquen a tu.

Anònim ha dit...

Señor Albert, Primer crec que no tindría que faltar al respecte a una persona que escriu com anonima, per el motiu que sigui.
Ja que una opinió anonima es tant viable i a lloc com la de qualsevol altre persona, el fet de no publicar una identitat no es motiu per a que algú com vosté digui sense sapiguer si visc o no visc a les pungoles, cosa que si que hi visc. I no trobo cap "bestiesa" dir que si els contenedors hi siguessin amb una mica mes de seny de les persones que fan ús d'ells y una recollida diaria per part de l'ajuntament no passaria aixó.
Aixi que siusplau, no parli sense coneixement y despectibament dels anonims. per que la major part del veínat per a vosté es anonim i te el mateix dret que vosté o que en Pepito o en Menganito.
I que li quedi clar que si com vosté diu aixó no m'afectes a mi, no escriuria res aqui.

Albert P. ha dit...

No crec haver faltat al respecte i si així ha sigut no era la meva intenció, però continuo dient el mateix. No era segur pel trànsit ja uqe incívics sempre hi hauran i qui diu que haurien d'estar-hi no pit ser de Les Pungoles ni en conya!! Ningú pot voler això al seu carrer d'acces com a benvinguda....sr. Anònim, no crec que vulgui aquesta imatge pel seu ja degradat patrimoni. Era indecent i insegur al girar per la nit. No tenia cap ventatja. Fagi com cal i vagi a la deixalleria...que no costa tant!!

Unknown ha dit...

"El nuestro es un mundo en el que la gente no sabe lo que quiere... pero está dispuesta a todo para conseguirlo"
-anònim-

Unknown ha dit...

Sr.Anònim, tal i com diu AlbertP el punt de recollida a l'entrada, que com la major part del camí correspon al consistori de Cardedeu, era degradant i agraeujaba la mala imatge que ja té el malait camì, per els sots i el mal estat del asfaltat. Porto mes de vint i cin anys a Les Pungoles, i no entenc que en tots aquests anys, entre els que hi han hagut moments més póspers que els d'ara, no s'hagi dedicat, ni un duro a asfaltar-lo degudament. Crec que ga estat desatenció i falta de respecte per tots els veïns de Les Pungoles. No oblidem que la nostre urbanització es un lloc de pas per molta gent, i també per molts camións de petites empreses disperses per les rodalies. Aixó en comporta un sobre-desgast de les nostres, ja malmesses infraestructures i un peatje afegits dela "merda" que, per comoditat, ens deixen al passar. Aixó mai s'ens ha compensat ni física, ni economicament. Potser ja va sent hora de que aixó canvii....no pot seguir així.

Unknown ha dit...

A EL SR.ANONIM QUE DEMANA RESPECTE.
Si seguiu aquest blog, ja sabreu que, en més d'una ocasió, he fet saber que no m'agrada l' anonimat.Bons amics de la democracia i d' aquest matix blog, m'han fet rectificar i veure la part positiva.Ben cert és, com bé diu un dels anónims més amunt, que, lametablement, la majoría som anónims per a tot els demés que participem en aquest blog, peró crec fins i tot un pseudonim es millor que un anonimat, donç com a minim saps a qui dirigir-te. A vegades hi han dos comentaris com anónim i no saps si els ha fet els mateix participant o dos diferents. Simplemement conveïns, tot el més important es que participem i siguem constructius.