28 de jul. 2011

Avuí hi ha Ple a l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

En el dia d'avuí,a dos quarts de nou,es cel.lebrarà el Ple de l'ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, on els regidors del PUSA plantejaran les seves mocions respecte al tema del carnet únic esportiu municipal, la problemàtica dels residus, i la franja d'emergència i plans d'evacuació de les urbanitzacions.

Us convidem a tots assistir-hi, per estar al cas de la resposta de l'ajuntament a aquests problemes i situacions que ens afecten. Recordeu que l'assistència és oberta a tothom.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Ultimamente está un poco sesgado este Blog, ¿ o a mi me lo parece?

Está bien que se hable de PUSA, pero es que al final parece que este Blog sólo sirva de propagación informativa del mismo.

Albert P ha dit...

Jo suposo que serà perquè són els unics que fan alguna cosa per millorar la nostra situació actual. A veure si surten més PUSA's o alternatives. Dels demés encara esperem quelcom. Jo ho trobo més que lògic i ho agraeixo. Estan fent bona feina, tan el Bloc com el PUSA. Ànims i felicitats pels 100.000!!

Unknown ha dit...

Lo peor de la ignorancia es que, a medida que se prolonga, adquiere confianza.

.anónim-

Unknown ha dit...

Al anònim de les 1:12.
Que potser tens gelosía electoral?
o...Es que el teu partit no ho fá tan bé com el PUSA?.
Per els que estimem Les Pungoles ens agrada que aquest blog propagui tot alló que ens ajudi a millorar.

Nicolau Balanyà ha dit...

Bufi bufi Sr.Anonim, que déu coure molt que els medis (no només aquest bloc, sinó l'ABM, i l'aravallès,...) parlin dels únics que estan treballant des del primer dia per millorar lo nostre!! Ànims PUSA i que no pari la màquina!! Tb felicitem el Bloc per les 100000 visites..... Merescudes!!

ferran.calvera ha dit...

Potser l' anònim te raó, aquest blog parla força de les iniciatives del PUSA, però al nostre parer, no es per raó de proximitat ideològica ( que no es altra que la defensa de les urbanitzacions ) , si no per raó del contingut i les iniciatives del PUSA. Us convidem a que mireu els enllaços que hi ha a la xarxa sobre la resta de partits polítics de Sant Antoni i veureu com després de les eleccions de maig no s' ha publicat ni una sola noticia o proposta relativa als problemes del poble i les urbanitzacions. Us posem els enllaços per tal que jutgeu vosaltres mateixos:1º Els Autèntics Independents de Sant Antoni
http://www.santantonivilamajor.cat/
2º CiU Sant Antoni: http://www.ciu.cat/index.php?entities=286&type=MS
3º ERC Reagrupament: http://locals.esquerra.cat/vilamajor
4º PP a Sant Antoni: http://ppcvo.es/santantoni/
En tots els casos es tracta de partits amb responsabilitats de govern.

Com podeu veure no hi ha ni una noticia referent al poble o a les urbanitzacions des de abans de les eleccions.
PUSA som pocs, però ens prenem la responsabilitat de ser regidors de Sant Antoni amb seriositat.
Al final els fets son els que donen o treuen la raó, i PUSA sempre intentarà predicar amb l' exemple. A nosaltres ens interessa el poble de Sant Antoni els 365 dies de l' any, no els 30 dies avanç d' unes eleccions.
Podrem estar més o menys encertats, però us podem garantir que estem treballant força per millorar l' estat de les nostres urbanitzacions.

Sergi Lopez ha dit...

Jo soc dels empenedits votants d'ERC, i resident a urbanitzacions, i haig de reconèixer la meva sorpresa per l'empenta de la gent del PUSA, en aquests principis de legislatura. Encara li donc més mèrit pel fet de estar en l'oposició. Dubto que puguin seguir aquest impuls, però això no treu que estan fent una feina lloable.
Respecte el Blog, sempre han sigut clars en la seva postura lògica pro-PUSA, no ens hauria de sobtar la inèrcia infirmativa, tot i que parlar de sesgar és exagerat, almenys de moment.

Jesús Sans Pros ha dit...

Ho esteu fent molt bé ja que en el blog s´informa de moltes coses que no tenen res a veure amb ideologies.Sempre es parla de temes d´utilitat pels que viuen a les Pungoles o a l´entorn i de coses del municipi. Si surt el Pusa és perquè estant actius i es preocupen pel que ens afecta,segur que si algun altre grup polític fes el mateix també ho posarien.
Qui ha organitzat els actes de festa major sino el PUSA!
Qui s´esta preocupant de les instal.lacions esportives i del seu ús sino el PUSA?
Qui es preocupa del pla d´incendis i emergència sino el PUSA?
Jo no he sentit cap proposta que ens pugui interessar per part de l´èquip de govern llevat de l´augment dels sous.
Crec que elblog ha de seguir informant i no es tracta de matar el missatger.
felicitats pels 100000 visitants i seguu en la linea de l´objectivitat,proximitat i informació