12 de jul. 2011

Carta rebuda del ajuntament de Sant Antoni en referència als residus

L'ajuntament, sota la pressió reiterada dels articles Blocs i les queixes dels veïns, ha fet arribar aquest cap de setmana als veïns de la nostra urbanització, com vam advertir en article sobre contenidors fa pocs dies, una carta en referència al mal ús dels contenidos de residus a Les Pungoles, i les conductes incíviques associades, així com una resposta excessivament contundent i inapropiada per part del consistori i el seu govern, amenaçant de la retirada.


Alhora, la gent del PUSA, hem rebut la carta de alguns veïns indignats per l'avís rebut (foto), que no té en compte, que molta gent que fa ús incorrecte i de forma incívica no és veïna de Les Pungoles, sinó que li ve de pas. Potser paguem justos per pecadors??

Creiem que la sol.ució, no es tracta només de suprimir el punt, sinó que radica en un treball tècnic exhaustiu( que per això es paga una nòmina a una persona responsable d'aquests temes), per aconseguir una reubicació dels punts de recollida (menys danyina pels veïns) i una diversificació dels punts de recollida (respartit equitativament a Can Miret i Les Pungoles), associat tot plegat a una millora i ampliació del servei de porta a porta, així com una vigilància i penalització de les conductes incíviques d'alguns, que segurament ens sorprendiem amb el seu orígen extra-pungolero.

El PUSA fa pública la seva queixa per aquest avís parcial i sectari rebut a Les Pungoles, i reclama una implicació tècnica i amb criteri que solventi la situació actual, i compensi la deficitària imatge vigent.
No es maten les mosques amb canyons, i cal que la gent tècnica fagi de tècnica i no s'amagui darrera de l'alcaldessa i els seus regidors, i es guanyi el sou que ara mateix cobra. Cal un projecte equilibrat i un seguiment del mateix, amb l'implicació de governació.

La gent del PUSA (israel Sugrañes) des de l'oposició, informa que ja el passat divendres, al sortis del Ple, es va sol.licitar una reunió, al nouvingut regidor de Medi Ambient, conjuntament amb la Tècnica de Medi Ambient, per ficar a sobre la taula l'actual situació dels residus a Les Pungoles, i buscar possibles alternatives viables, que no siguin simplement ficar o treure sota amenaces. Hem de recordar que paguem uns impostos per un servei que ha de ser de qualitat, sense generar perjudicis i DESIGUALTATS.

La gent del PUSA agraeix les opinions i comentaris rebuts pels veïns de Les Pungoles, als que també se'ls ha donat resposta via e-mail, i es compromet a reiterar les seves aportacions en, les molt properes, reunions. Us anirem informant de les conclusions.

4 comentaris:

Unknown ha dit...

No oblidem que la nostre urbanització es un lloc de pas per molta gent, i també per molts camións de petites empreses disperses per les rodalies. Aixó ens comporta un sobre-desgast de les nostres, ja malmesses infraestructures i,si més no, un peatje afegit,el de la "merda", que, per comoditat, ens deixen al passar. Aixó mai s'ens ha compensat ni física, ni economicament. Per aixó, el mínim que podem reclamar es una bona assistencia técnica per part del regidor de Medi Ambient que ens faci mes portable aquestes deficiencies.^Perque, aixó si, paguem igual que els demés.

Joaquim ha dit...

El mes fácil es recullir les escombreries amb mes frecuencia.

Si ademes volen fer estudis que millorin la situacio, endevant.

Salutacions

Joan ha dit...

Està bé saber que hi ha gent que ens defensa a capa i espasa, sobrepassant els límits de lo tolerable. Les calumnies i el desprestigi és l'estil de Les Pungoles?

Pungoles-opina ha dit...

Bon dia,
Els administradors d'aquest Bloc, en cap cas veuen cap comentari ofensiu ni mancat de respecte. Es demana efectivitat i competència. Qui denoti algun aspecte insultant en el post, té el seu dret d'opinar, però no és censurable en cap cas. Agraïm de totes maneres la correcció.