22 de jul. 2011

Com ens vens amb aquesta....GINESTA!!!

Tot va sortir bé, i ara que em pogut degustar el bon rotllo derivat del petit èxit de la Festa Major de Les Pungoles i les seves coses bones, tot i haver coses que intentarem millorar, ara cal esmentar uns detallets que cal posar a sobre la taula.

De la mateixa manera que cal dir que la Regiduria d'esports de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor va fer un paper excel.lent en tot allò en que es va comprometre, i al igual que la Regiduria de Cultura va complir amb el que va prometre (tot i que per error de tots va ser molt justet per la dimensió de la gent que va aportar cotxes finalment) , també volem reflectir pel contrari, la mala predisposició, col.laboració, maneres i paper que va fer el Sr. Ginesta i la seva regiduria de Governació amb la Festa Major de Les Pungoles.

El Sr. Ginesta va rebre i aprovar la següent instància. Al no veure cap acció per part de la regiduria, just la tarda abans de la Festa Major, se li va trucar i comentar la necessitat de tancar l'accés de la plaça de la germanor de Les Pungoles per poder ubicar sense problemes els cotxes antics. El Sr. Ginesta ens va comentar que ens aportaria una sol.lució i ens diria quelcom. Encara és ara que esperem resposta seva i algún tipus d'actuació i ajuda. Inclús cal dir que cap policia ni vehicle, va fer acte de presència en una situació especial com una Festa Major d'un barri de Sant Antoni de Vilamajor.

Després de tal conducta improcedent d'un regidor respecte als seus veïns, encara va tindre la poca vergonya de presentar-se a la festa com si res, com un organitzador més. Encara, quan se'l va nar a saludar i comentar l'incident, al presentar-se a la Festa major Pungolera, va tenir la barra de dir que ens pagaria la cinta que vam tenir que aportar i instal.lar la gent del PUSA, per solventar la seva carència de servei.

No hi ha dret a tenir regidors que puguin actuar d'aquesta manera. No donen bona imatge d'un ajuntament, on SÍ hi han regiduries i regidors que compleixen com cal. El més fort és que encara hi ha gent que vota a aquests representants i li donen la seva confiança.

Aprofitem per agraïr la presència benrebuda de l'alcaldessa i els regidors que van assisti-hi. No tan benrebuda i merescuda va ser la del Sr. Ginesta, que no comença amb bon peu la seva legislatura vers les urbanitzacions.

2 comentaris:

Martina Sallent ha dit...

Jo encara no entenc com ens pot representar un personatge així, i com un alcaldessa prefereix pactar amb algú que no està capacitat ni preparat per la feina. sort hi ha que la polícia està preparada sinó.....patiríem!! Fóra Gines a del govern!!

Unknown ha dit...

Gracies als que han sabut estar al'alçada, i els que no, la millor reprovació a l'hora de exercir els nostres vots, será la millor crítica.