13 de jul. 2011

Les Pungoles han florit

Com podeu veure Les Pungoles experimenta el canvi climàtic de forma evident. Fins i tot el plàstic adquireix vida.


Fins on arribarem si no prenem mesures...Volem una Tècnica de Medi Ambient...si pot ser , competent i efectiva JA!!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Si us plau, recordeu que si voleu que us respectin heu de ser respectuosos. El Bloc es reserva el dret de suprimir els comentaris fora de to, ofensius i insultants. Moltes gràcies.

Pungoles-opina ha dit...

Bon dia,
Els administradors d'aquest Bloc, en cap cas veuen cap comentari ofensiu ni mancat de respecte. Es demana efectivitat i competència. Qui denoti algun aspecte insultant en el post, té el seu dret d'opinar, però no és censurable en cap cas. Agraïm de totes maneres la correcció.

Anònim ha dit...

És preocupant els nivells d'incivisme que estan presentant alguns veïns de les Pungoles darrerament (contenidors bruts, bandalisme... etc)

Més que un tècnic de medi ambient, el que cal són educadors socials amb urgència!

Cal recordar que no és més net qui més neteja sinó qui més embruta!

Des d'aquí faig una crida a tots els pungoleros que recriminin a qualsevol veí que faci un acte d'incivisme com aquest perquè els que en sortim perjudicats som els propis veïns, tant per salubritat com per imatge.

Al final ens retiraran la zona d'emergència i ens ho haurem merescut per guarros!

Grrrrr!!!!

Anònim ha dit...

On deia: "Cal recordar que no és més net qui més neteja sinó qui més embruta!" havia de dir, evidentment, qui "menys" embruta!

Salva Bagunyà ha dit...

es molt facil criticar, pero el vandalisme nomes te una rEsposta, CASTIG, es molt facil dir efectivita i competencia, pero amb uns guarros aixi es imposible.

Unknown ha dit...

"Lo que hoy siente tu corazón, mañana lo entenderá tu cabeza."
-anònim-

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit...

Cada cop son més els anònims....el problema será identificar quin és quin.
Sr. Anònim de les 10:53 AM,no sé veure, en que, ni quan, l'han ofés i faltat al respecte.
Anònim de les 12:46 PM, d'acord amb vosté en que: "No és més net el que més neteja, sino el que menys embruta." i que el nostre incivisme és preocupant, fins el punt de que més que un técnic necessitem un educador.
D'acord en que els pungoleros hauriem de fer feina de vigilancia i documentar tot alló constatable en el us dels recollidors ( fotos, matricules de cotxes,...) incluint les recriminacions quan calgui. Feina dura oeró necessaria.
Grrrrrr!!!!!
Dit aixó, soc de la opinió que, avanç de que el consistori prengui mides contundents com la retirada de la zona d'emergencia, suposso que els técnics podran aportar alguna sol.lució paliativa intermitja.
TOTS HAUREM DE POSSAR UNA MICA.

Anònim ha dit...

Hola. Algo que em sopta molt es que cada dia surto a passejar, i fins avui encara no he vist cap cotxe de plicia fent cap ronda. Aixi els porcs i bandals fan el que volen.
-Miquel-

Unknown ha dit...

El optimista tiene siempre un proyecto; el pesimista, una excusa.

-anònim-