21 de jul. 2011

On juguen els nostres nens HI HAVIA POLLASTRE

Si, literalment. És tan insalubre la situació actual dels contenidors de residus del Carrer Montnegre de Les Pungoles, que avuí mateix, diverses mares i àvies se'ns han queixat de la situació inverosímil dels contenidors. Desparramatas pel asfalt i la vorera, hi havien residus orgànics de tota mena i el "pollastre cru" envoltat de gats i formigues arribava a dins del poliesportiu de Les Pungoles. Podeu veure la fotografia


La situació ja és INSOTENIBLE i caldria prendre mesures de forma inmediata, ja que les famílies amenacen de denunciar la situació a Sanitat amb tota la raó. Cal que els regidors d'esports i medi ambient parlin, i comencin per una retirada dels contenidors de forma provisional fins trobar una resposta efectiva al problema, o bé augmentar la freqüencia de retirada dels residus durant l'època d'estiu. En l'epoca estival els residus s'incremeten, i generen un problema encara més greu en les instal.lacions esportives on està el casalet dels nens. Cal actuar JA, encara que al Setembre es fagin els canvis més estudiats. Li demanem al Sr. Florenci que fagi alguna actuació provisional fins que al setembre tinguin estudiat una resposta tècnica eficaç i contundent (sabem que ens ha demanat paciència), com ens va comentar en la reunió amb la gent del PUSA. Els nens no poden rondar aquest espai tal i com està ara.

1 comentari:

ferran.calvera ha dit...

Com ja us va informar l' Israel, el dilluns pasat es va reunir amb el Regidor de Medi Ambient, Sr Llavina per tal de parlar sobre la problemàtica dels contenidors a Les Pungoles i Can Miret. PUSA ha volgut anar més enllà hi va presentar el dimecres una proposta de Resolució sobre aquesta qüestió que serà debatuda al Ple Municipal que s' ha de celebrar avans de vacances. Com sempre, rebreu informació dels pasos seguits i de les respostes obtingudes.
Una salutació a tots.