5 de jul. 2011

Policia local de Sant Antoni de Vilamajor......BONA FEINA!!

El dia 31 de juny cap al vespre dos nenes petites que estaven jugant amb unes amigues a al Parc de Can Sauleda van ser molestades per un home que es va apropar a elles i els va dir que eren unes nenes molt maques, que com es deien i que si volien trobar-se amb ell un altre dia. Les nenes espantades van córrer cap a la cangur i l’ home va marxar. Una de les mares va fer la denúncia pertinent davant la policia local de Sant Antoni que d’ immediat va desplegar un dispositiu per tal d’ enxampar el presumpte pederasta. Finalment actuant de paisà, la policia local va poder descobrir la persona que havia molestat les nenes, i amb la col·laboració d’ una mare van poder enganyar-lo i detenir-lo. Malgrat haver nombroses denúncies contra aquesta persona, l’ única policia que va decidir muntar un protocol per tal d’ intentar la seva detenció, va ser la Policia Local de Sant Antoni.

Les últimes informacions que tenim, és que el presumpte pederasta va ser posat en llibertat un cop se ‘l va identificar i que avui mateix ha intentat amb altres nenes a Llinars guanyar-se la seva amistat per tal de poder contactar amb elles. La policia de Llinars ja estava avisada i van intentar agafar-lo, però aquest va aconseguir fugir produint amb la seva escapada un accident amb un altre vehicle. S’ ha cursat una ordre de detenció que ja estan tramitant els mossos d’ esquadra. Les dades que la policia de Sant Antoni va recaptar de l’ individu han estat fonamentals per la seva identificació.

No sempre la policia esta per a posar multes de trànsit, també fan un altre feina que en aquest cas ha estat molt positiva per a tots els veïns de Sant Antoni.

Felicitats a la mare que va decidir ajudar a la policia local per tal d’ enxampar el esmentat individu, i felicitats també a tots els agents de la policia local.

Gràcies.

6 comentaris:

Nuria ha dit...

Si aquest individu esta fitxat, no és possible que enviin la seva foto per posar-li cara? sóc una mare de Llinars i aquest tema ens té molt preocupats a tots. Gràcies

ferran.calvera ha dit...

Legalment, el pressumpte pederasta no ha comés delicte de cap mena. Mentre no hi hagi delicte no es pot fer res. Sembla increible l' indefenssió en la que es troven els nostres fills, però la llei es aquesta i la policia l' ha de complir. Fer pública la seva imatge i les seves dades personals sense que hagi hagut delicte penat, implicaria una violació de la seva imatge, honor i intimitat. Per tant no podem fer pública la seva fotografía ni les seves dades.
Com a regidors del PUSA, podeu estar segurs que farem el possible per tal de difondre "de manera legal" totes aquelles dades que facilitin l' identificació de l' esmentat subjecte per tal de donar la màxima difussió possible.
Lamento molt que la llei ampari més al delinqüent que no pas la víctima.

Unknown ha dit...

Tan de bó li poguesim possar cara a aquest indeseable, però entretant, tots vigilants i no baixar la guardia.Mes d'hora que tard, caura, esperem que sigui abans de que faigi mal.

Anònim ha dit...

Jo com a tota la gent del poble tenim molta por de que aquest home pugui fer mal algú i esperem que que fessin alguna cosa perquè pugem deixar de estar preocupats per els nostres fills

Anònim ha dit...

Jo soc una mare de LLinars amb una filla adolescent i es molt trist que s'hagui d'espera a que fagui malt per poder posar-li cara amb aquest individu(per dir una cosa que no ofengui)

Israel Sugrañes ha dit...

La polícia ja fet bona feina i ara la llei està actuant segons i com toca. Hem de recordar que cal seguir els procediments legals que corresponen. La gent del PUSA anirà informant de qualsevol notícia que provingui de Governació i del SR. Ginesta com a regidor de governació. Salutacions