23 de jul. 2011

Propostes del PUSA per ser incloses en l'ordre del dia de la Comissió informativa i el proper Ple

Us fem arribar instancies de presentació de propostes de resolució i documentació adjunta, referent a les propostes fetes pel PUSA per ser incloses i treballades a partir de la propera Comissió informativa, i així tractades en el proper Ple de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor. Amb aquestes instàncies s'informa previament al govern, i així permetre, d'aquesta manera, certa preparació dels temes, i així se'ns pugui donar resposta efectiva en el Ple pendent de convocar, constant el resultat en acta.

- Les propostes de resolució plantejades a alcaldia, per ser inclosos en l'ordre del dia de la Comissió i el Ple són:
* Creació del Carnet Únic esportiu per totes les instal.lacions esportives municipals, per poder definir amb clardeat d'una vegada, qui, com, quan costa, i a on haig de informar-me, per poder fer ús de les instal.lacions esportives municipals, ja que en l'actualitat es troba totalment desorganitzat i descontrolat.
* Situació, control i previsió de la Neteja de parcel.les i franja de seguretat contra incendis en les urbanitzacion i el municipi en general.
* Situació i plantejament de solucions de la Problemàtica dels residus a Les Pungoles i Can Miret.
* A part s'ha sol.licitat formalment al consistori els balanços fiscals, detallant les aportacions fetes per les urbanitzacions i les inversions i compensacions rebudes.