9 de jul. 2011

Quan els sots es tornen pous.... i Cardedeu ho ignora

És una forma innecessària d'assumir riscos, la manera d'actuar de l'Ajuntament de Cardedeu amb els sots de l'accés a Pungoles i Can Miret, i més ara que ve l'estiu i la màxima afluència de cotxes. La gent del PUSA ja va fer, fa pocs dies, una instància al consistori cardedeuenc, informant de la deficiència, i ho ha fet públic en els diferents Blocs. Ara mateix es contabilitzen fins a 5 forats de relevància.

Tot i així, ara per ara, els sots continuen sense reparar-se i creixent, convertit-se en obstacles de gran tamany i certa profunditat, i provocant que els vehicles hagin de desviar-se invaïnt el sentit contrari, o bé passar-hi per sobre, amb l'evident possibilitat d'averiar els seus vehícles i les suspensions, sigui quina sigui la velocitat que es porti. cal realment esperar a que passi quelcom, quan s'està advertint als responsables dels ajuntaments? Costa tant reparar-ho i eliminar el risc? entenem que no es necessari un asfaltat nou, però una petita intervenció és imprescindible.

No té sentit estar en aquesta situació, un cop ha estat informada i requerida per escrit, i quan arriba una temporada d'estiu amb més trànsit que la resta de l'any. 

Us volem recordar que qualsevol desprefecte ocasionat en els vehicles degut a aquesta situació cal informar-lo i denunciar-lo a la policia municipal de Cardedeu i Sant Antoni de Vilamajor, inmediatament a produïr-se, ja que això permetrà sol.licitar l'indemnització corresponent. 
La gent del PUSA esperem que els únics danys, que tampoc volem que hi apareixin, siguin els materials

12 comentaris:

Unknown ha dit...

La veritat es que l'aspecte de aquest accès es el de pais tercermundista i no es exagerat el dir-ho. Més que problema de precarietat persupuestaria es problema de respecte, atenció i diligencia.

Agustí ha dit...

Estic d'acord amb tu Alfons. I sort ara que almenys no tenim contenidors de brossa a l'entrada, que volguis que no, ja cambia l'aspecte. Però la veritat que ens els darrers anys des de l'accès per la Crta. de Cànoves fins la mateixa entrada s'ha depauperat molt l'accès. Ahir mateix vaig entrar a la Urb. del Fou per la Crta. de Llinars a Cardedeu i és una altra cosa: ben asfaltat, voreres, fanals,...

Anònim ha dit...

La meva dona ha rebentat una roda del cotxe al pasar per un d'ells emportsnt-se un sotrac impresionant i un bon susto. I ara que?...

Pungoles Opina ha dit...

Bones....s'hauria de fer la denúncia a la policia Municipal de Cardedeu i un instància adjuntant denúncia a l'ajuntamen de Cardedeu, reclamant el cost. Comentar situació a la teva asseguradora. Salutacions

Unknown ha dit...

"Mantén a tus amigos cerca, y a tus enemigos, más cerca"
-Anònim-

Unknown ha dit...

Agustí, comparteixo amb tú el que la retirada dels contenidors de l'entrada ha estat una pincellada de color que novoldiem que fos l'única.

Salva Bagunyà ha dit...

recordeu quan ho van asfaltar que ens ho van cobrar amb el radar??

Unknown ha dit...

Salva, lo del radar son "danys co-laterals", pero que ens ho asfaltin correctament, perque si no, les multes les pagarem en rodes o esmorteidors.

Anònim ha dit...

Ara que parleu dels radars de l'entrada de la Urbanització...aneu amb atenció a la Crta. de Cànoves quan surts de Les pungoles direcció cap a Cardedeu, en el primer senyal de 50 (on hi ha o hi havia un petit restaurant en una masia a mà dreta, perque ahir dimarts a les 8 del matí estàven els Mossos amb un cotxe radar camuflat. I a l'arribar a la rotonda de Cardedeu havia un furgó dels Mossos aturant als infractors.

Unknown ha dit...

"La ilusión despierta el empeño y solamente la paciencia lo termina".
-anònim-

Unknown ha dit...

Sr.Anònim de les 9:12 AM: Gracies per l'avís. En aquest cas, justificat l'anonimat.

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.