29 de jul. 2011

Quatre robatoris a Alfou aquesta setmana.


La nit de dilluns a dimarts ( matinada del dia 25 de juliol ), uns individus no identificats van entrar a quatre vivendes de la Urbanització Alfou. Els robatoris van succeïr entre les 2:00h i les 4:00 h i es van localitzar als carrers Hortènsia i Av.Vilamajor, concretament els números 13, 20 i 29, 31 respectivament. El més greu es que en algun cas, els lladres van entrar a les cases estant els seus propietaris dormint. Per les dades que hem recollit, els robatoris van ser perpetrats per les mateixes persones, i el sostret va incloure un ordinador portàtil, una bicicleta de muntanya, un aspiradora, i joies. Els administradors d'aquest Bloc, a través del PUSA que van informar-se directament visitant els veïns afectats i parlant amb la policia local que ignorava els fets al no tenir denúncia pròpia d' aquests. Segons ens va informar la mateixa policia local, les denúncies que arriben als Mossos d' Esquadra es remeten quinzenalment a la policia local de Sant Antoni, de manera que si el delicte es perpetra el dia següent de l' enviament de l' últim informe , la nostra policia no en te noticia fins passats 15 dies. Sembla lògic pensar que aquest protocol d' actuació no funciona i que per tant caldria implementar-ne un de nou.
Entenem que les denúncies fetes directament als Mossos d' Esquadra per part dels veïns de Sant Antoni, haurien de comunicar-se immediatament a la nostra policia, per tal que pugui actuar amb celeritat.
La policia de sant Antoni te mitjans, personal i ganes de fer la feina, però si no hi ha un bon canal de comunicació entre les forces de seguretat del nostre país, difícilment podran actuar en els casos esmentats.
Es presentarà en breu un escrit a l' ajuntament per tal de tractar aquest tema concret i que tanta alarma ha generat entre els veïns d' Alfou.
(Foto cedida per la Verònica, veïna afectada pel robatori. )

1 comentari:

Jesús Sans Pros ha dit...

molt bé per l´explicació de la noticia.Es increible que aquests temes no estiguin millor coordinats entre les diferents forces de seguretat.Tant costa fer una trucada a l´ajuntament mentre s´arriba al lloc amb el vehicle? Els mossos deuen tenir a l´abast tots els telefòns suposo?
Jo crec que des de l´ajuntament s´hauria de fer una carta als mossos d´esquadra o a governaació per tal de que es canviessin les normes de protocol.Això deu passar a tots els municipis de Catalunya.N´es conscient la Generalitat d´aquest tema?