29 de jul. 2011

Resposta de l'Ajuntament de Cardedeu al problema dels sots

En resposta a l'instància oberta, el 16 de Juny del 2011, en l'Ajuntament de Cardedeu, pel regidor Israel Sugrañes, en referència al problema actual dels sots al accés de Les Pungoles des de la Carretera de Cànoves, s'ha rebut la següent carta.


Com es pot veure, al ampliar l'imatge, l'Ajuntament de Cardedeu confirma que ja ha fet la petició de reparació dels 4 sots de relevància de l'asfalt, del esmentat accés, a la Brigada d'Obres de l'Ajuntament.

Esperem doncs que el problema dels sots quedi solventat ben aviat, agraïnt la resposta de l'ajuntament de Cardedeu.

2 comentaris:

Agustí ha dit...

Hola,
Ahir 02/08/11 ja han reparat els sots. però n'hi ha un, que no l'han tapat ja que amb les darreres pluges del cap de setmana está mitg tapat de sorra i arena i ha passat desapercebut. És un sot que queda quan surts de Les Pungoles i vas en direcció a Crta. de Cànoves, tot just passat Jardienria Costa, a mà dreta (passat una petita pineda que hi ha).

Pungoles-opina ha dit...

Ho hem comprobat Agustí i tens raó. caldria fer una instància a l'Ajuntament comentant-ho de nou. A veure si entre tots anem apretant. Doneu-nos un cop de mà. La gent del PUSA en farem una la setmana que ve. Gràcies Agustí.