10 de jul. 2011

Una càmera de videovigilància en el teu mòbil ANDROID o IPHONE, útil per les nits pungoleres.

Hi han famílies pungoleres que tenen cert respecte a les nits de l'hivern, i senten sorolls en els seus jardins que els agradaria controlar. Les instal.lacions de càmeres de videovigilància són forá cares i per aiò us informem d'una alternativa assequible.


Pot ser molt útil pels veïns que tenen els contenidors d'escombraries davant de casa i volen saber qui són els veïns "incívics", i les matrícules dels seus cotxes. Ben col.locadet, en el vidre del darrera del nostre cotxe aparcat al carrer i enfocant cap els contenidors......Usant l'aplicació per a dispositius android droidcam , és possible transformar el nostre telèfon ANDROID en una càmera web sense fils o, millor encara, en una càmera portàtil per a vigilar qualsevol recinte que es trobi dins de l'abast de la nostra xarxa Wi-Fi (vigilar el bressol d'un bebè, per exemple).

Perquè funcioni, només hem de instal lar l'aplicació (hi ha una versió gratuïta) al telèfon, així com un programa al nostre PCdisponible per a Windows i Linux en dev47apps.com.

Després d'instalar-lo, haurem d'activar i informar la direcció IP que apareix al mòbil. Així podrem veure com aplicacions com Skype reconeixen en DroidCam una nova càmera, així com qualsevol programa que es connecti a aquest tipus de dispositius.


Per IPHONE existeix una aplicació similar que 's'anomena SecurityCam, per 9,99 euros a la APP Store.