17 de jul. 2011

Una Festa, un petit èxit i un recordatori.

Volem donar les GRÀCIES!!! I realment només podem dir això:

- Gràcies a TOTS els que heu partcipat, de la forma que fós, d'aquesta FESTA MAJOR DE LES PUNGOLES 2011, en la manera que us hagi sigut possible, des de qualsevol punt de la nostra geografia.
- Gràcies les Regidories de Cultura i Esports, i els seus col.laboradors tècnics i de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, per la feina ben feta i el comproís complet amb exel.lència. No podem dir el mateix de la regiduría de Governació i el seu regidor.
- Gràcies a tota la gent del PUSA, que han participat en l'organització amb entusiasme i esforç, perquè tot sortís el millor possible.
- Gràcies als que han aportat el que tenen (Cotxes antics, art, pilotes de tenis...), per fer una Festa Major diferent, i també agraïments als patrocinadors que han aportat premis i begudes.
- Gràcies al Restaurant La Terrassa per la predisposició i feina feta.
- Gràcies als que van plantar la llavor d'aquest sentiment festiu de Les Pungoles, i que per desgràcia ja no hi són, i que es mereixen el nostre record entranyable: Sra. Bardés-Conesa, Sr. Muñoz, Sr. Miquel Cañas, Sra. Batllori, Sr. Vendrell, Sr. Puig, Sr. Melenchon, i altres més.
- Gràcies al Toni Valor i la seva Escola de Tenis Montseny, que amb el seu saber fer en el món tenístic, ha fet possible amb el seu esforç un torneig de Tenis, de blancs i vermells, que no oblidarem i que ens ajuda a retrobar temps passats amb dolça melangia. Moltes gràcies de veritat.
- Gràcies a la Natalia i la AAVV de Can Miret per la seva col.laboració incondicional.
- Gràcies al Nath que amb la seva disposició i creativitat, ens ajudarà a tenir records digtals de la cel.lebració.
- I Gràcies a amics, companys, i família que ens heu ajudat, darrera, davant, al costat, i ens heu ajudat a que tot sortís el millor possible, estirant amb carinyo dels fils i soportantn-nos.

- L'any que ve esperem que tots hi tornem a ser, per recordar, gaudir i retrobar-nos, corregint els petits defectes d'aquest any, però passant-ho encara millor, en la FESTA MAJOR DE LES PUNGOLES....GRÀCIES DE NOU A TOTS!!

8 comentaris:

Salva Bagunyà ha dit...

Impecable perfecte guapa, us ha sortir de llibre moltes felicitats, sou uns cracks, MOLTES FELICITATS !!!!!!

Jesús Sans Pros ha dit...

una festa entranyable,es respirava il.lusió,amistat,ganes de fer les coses bé,sencillesa i mil adjectius més que podria afegir.Les coses ben fetes sempre tenen al darrera grans persones. Us mereixeu una FELICITACIO i sobre tot un GRAN AGRAÏMENT

Jose Miravent ha dit...

Cuanto me alegro de que todo haya ido bien!!!! Enhorabuena por el trabajo bien exo!!!! gracias a todos!!!!!!

Unknown ha dit...

Realment ha estat molt agradable. Gracies a tots els que, amb la seva participació, han fet possible que poguem tornar a il.lusionar-nos. Així començen els bons camins...no parem de caminar.

Anònim ha dit...

Hola

Anònim ha dit...

Felicitats a tots els k han fet possible akest gran èxit i molt en especial a lisra k sha dedicat amb cos i ànima a la perparació de tot lesdeveniment..ha quwdat constància que les cises fetes amb carinyo i des del cor acaben donant fruit i recompensa... Es nota que hi ha molta gent darrera que sestima les urbanitzacions de sant antonio de vilamajor i volen k hi hagi caliu! Un gran exemple a seguir!ánims PUSA!
vull agraír tb tota la gent del mareseme que van participar de tota la festa i el torneig de tennis i padel!!k segur k repetirem!!
Molt bo el dinar en especial les croquetes i els pastissos de lanna k van volar xo ens van donar energia pels partis!
Quin puntàs els cotxes!!
Qui diria que una festa a una urbanitzacio faria tan ressò?impresionant!!felicitats i k sigui linici de moltes altres iniciatives!

Unknown ha dit...

"Para ser exitoso no tienes que hacer cosas extraordinarias. Haz cosas ordinarias, extraordinariamente bien."

-anònim-

ferran.calvera ha dit...

Per a nosaltres ha estat un orgull, i una satisfació. Veure la resposta de la gent que es va apuntar al torneig de tennis i pàdel, la gran participació de la gent que va portar els seus cotxes antics, des de Les Franqueses, La Garriga, LLinars, Cardedeu, Sant Pere i Sant Antoni poble, la de les Pungoles i Alfou. A tots ens hagués agradat obsequiar-los com es mereixien, però vàrem fer curts de tot. En qualsevol cas, tothom ens va dir el mateix. Veure la ilussió amb que vem fer la festa i tots els actes va ser el millor pagament a la seva participació. No tinc prous paraules d' agraïment.
Gràcies.