3 d’ag. 2011

Cardedeu compleix però es deixa un

La Brigada d'obres de Cardedeu, ha reparat els sots de l'entrada de Les Pungoles des de la carretera de Cànoves, el passat dia 02/08, com ve ens indica l'Agustí en el seu comentari de l'article, que vam publicar sobre la resposta de l'Ajuntament de Cardedeu al problema. Han complert eficientment, i han fet la reparació dels sots, però degut a les plujes, i que la sorra ha tapat part de l'asfalt, s'han deixat un sot dels importants, just arribant a Les Pungoles.


Cal doncs fer una nova instància sol.licitant la seva reparació. Preguem, que entre tots fem instàncies a l'ajuntament de Cardedeu, perquè el tema no quedi aparcat, i d'aquí dos dies torni a convertir-se en un problema de seguretat vial. Entre tots sempre serà millor i més fort. Força Pungoles!!

3 comentaris:

Joan ha dit...

Ara aviat tornarem a veure als polis de Cardedeu, amb el seu radar!!!!

Agustí ha dit...

Igual si Joan que els veiem de ben aviat , però millor ser prudent amb la velocitat que no pas anar esquivant sots i fer maniobres per esquivar-los amb el risc de patir un accident amb un altre vehicle frontalment, o bé com ja ha passat a més d'un carregar-te la suspensió o algun neumàtic del cotxe...

Joan ha dit...

I tant que sí Agustí!! si anant a 30Km/h ho veig encara una velocitat excessiva pel mal estat de l´asfalt.Totalment d´acord!!!