20 d’ag. 2011

Els consells d'un pungolero

Aquesta setmana encetem una nova categoria d'article setmanal al Bloc de Les Pungoles Opina i Viu, amb la millor de les intencions. Es tracta de fer-vos arribar tres recomanacions cada setmana, de tot tipus de temàtica, i sempre obertes a tot tipus d'opinió dels pungoleros. Aquesta setmana d'agostcomençarem tractant la categoria de gastronomia, on la gent d'aquest bloc us vol suggerir humilment, els seus plats predilectes elaborats a diferents establiments del territori:

- Resulta imprescindible que tasteu la Tagliata de vedella amb parmesà del Restaurant Isabella's al carrer Ganduxer de Barcelona. Simplment excepcional.

- També volem destacar-vos de forma entusiasta, la Pizza de pernil de jabugo del local la Crep Nova del carrer Bonanova, també a la Ciutat Condal.

- Sense voler fer-nos pesats, no volem tancar l'article sense fer referència al Trinxat de la Cerdanya per excel.lència, que segons els administradors d'aquest Bloc, que elaboren en el sencill establiment de la gent de la Hípica de Prats i Sansor

Què ens suggeriu vosaltres?

Esperem que us pugui resultar interesant.