14 d’ag. 2011

L'esperada rotonda de Cardedeu ja està acabada


La llargament reivindicada rotonda de Cardedeu, a l’encreuament entre la carretera C-251, que uneix Cardedeu amb Granollers, i la BV-5105, que condueix el trànsit cap a la Roca i l’autopista de peatge AP-7, ja funciona a ple rendiment, tal i com estava establert en els terminis de construcció.
La rotonda ha de servir per millorar la seguretat dels conductors a l’encreuament que, fins ara, era un punt negre de les carreteres vallesanes, i ha de ser una nova manera de reordenar el trànsit. La rotonda també serà el punt d’entrada al futur polígon industrial del Marital.

L’alcaldessa, Calamanda Vila, ha assegurat que la nova infrastructura és “un pas endavant” per “millorar notablement la seguretat de l’encreuament” que era un deute pendent amb el municipi, ja que fa molts anys que se’n demanava la seva construcció a la Generalitat. No obstant, Vila ha remarcat el dèficit que seguirà tenint Cardedeu amb la “penalització” que rep a diari “amb el pas de més de 21.000 vehicles pel mig del poble, segons dades de la Generalitat de Catalunya”.
Publicat al 9nou

1 comentari:

Anònim ha dit...

I. amb els remps que corren cal forrar de pedretes la rotonda i gastar un futimer de calers?