10 d’ag. 2011

No és de rebut quan pagues el rebut

En la foto que us adjuntem a aquest Bloc, podreu veure com ha quedat un dels carrers de Les Pungoles, després que el vehicle de neteja de Sant Antoni de Vilamajor fes la ronda (per dir alguna cosa). Suposo que no caldrà que diguem el que significa aquest testimoni fotogràfic?? Una "columpiada" de nassos. No es fa el que es té que fer, tot i que sí que es cobren els impostos a tothom.


Ni hi havien cotxes, ni obstacles, ni cap excusa.....simplement, ineficiència, inoperància, i molta falta de professionalitat dels operaris, acompanyat d'una manca absoluta de seguiment per part del departament tècnic de medi ambient de Sant Antoni de Vilamajor (com amb el tema dels contenidors), i per tant més feina pendent pel nouvingut regidor de Medi Ambient. Contenidors apart (que ja està aprovat com a prioritat), cal ma rígida amb el servei de recollida i neteja, i el departament tècnic del consistori. Falta informació i seguiment, i menys bronques als veïns. . I si us plau, si hi ha alguna raó que justifiqui això, que algú ens ho expliqui.

3 comentaris:

Salva Bagunyà ha dit...

Segur que ha pasat?? o nomes us sembla

Albert P. ha dit...

Jo també he vist el trasto netejant i en canvi el carrer pedraforc amb canigó está ple de fulla de pi.... han marxat sense acabar!!

Unknown ha dit...

Gracies Opina i Viu........avuí el carrer ja está net. Suposso que ha pasat la máquina.