11 d’ag. 2011

Notificació referent a augment salaris regidors del govern

Aquests dies hem rebut a les bústies la notificació següent, referent a l'augment de salaris de més del 50% pels regidors del govern (PP,CiU, ERC, AIV).....No calen comentaris que no s'hagin dit abans. No és coherent una pujada tan considerable sense demostrar la feina feta, i menys en la situació de crisi actual. Ni el moment, ni les formes encara que els números quadrin.

4 comentaris:

Jesús Sans Pros ha dit...

Referent a la nota enviada per l´equip de govern sobre l´augment de sous voldria donar la meva opinió: que ja he manifestat en altres ocasions::.

1. No creieu que per part dels partits que governen (Convergència i Unió, Esquerra Republicana, Partit Popular i Independents) hagués estat més elegant i democràtic que en campanya electoral ens haguessin manifestat la seva intenció en aquest tema? Tenien por?

2. Escudar-se en el que diu l’Associació Catalana de Municipis és si més no un argument dèbil. La pròpia associació catalana de municipis de Catalunya (per cert, a l’òrbita de Convergència i Unió igual que els socialistes tenen la Federació de Municipis de Catalunya. Les dues amb caràcter merament associatiu), parla de retribucions orientatives i no generadores de drets. La seva pàgina web diu textualment que “cal tenir present que la normativa vigent no regula les contraprestacions a percebre pels càrrecs electes i, per tant, aquestes es poden determinar a lliure arbitri de cada ajuntament en funció de la partida pressupostària corresponent i les peculiaritats de cada electe i/o consistori.”

3. Argumentar que no hi ha increment ja que la partida es nodreix dels estalvis d’unes baixes, és al meu entendre un altre argument pobre. Per què necessariament aquests estalvis han d’anar a retribuir l’equip de govern i no poden anar a altres partides d’interès social?

4. L´ equip de govern s’ha explicat bé, massa bé. Per què sempre que els ciutadans no estem d’acord amb algunes de les decisions que els politics prenen, se’ns diu “és que no ens hem explicat bé”? Algun dia reconeixeran que alguna cosa no fan bé?

5. En aquest cas no es tracta d’explicar-se o de trobar arguments. No ens convenceran. En un moment de tantes retallades a l’àmbit social, de tants sous rebaixats a l’àmbit públic i privat, de tant atur, de tanta gent que té dificultats per arribar a final de mes, etc. vostès creuen que la primera mesura que havien de prendre era apujar-se el sou?

http://www.acm.cat/noticia/166/acm/publica/retribucions/orientatives/dels/electes/locals

http://www.acm.cat/redaccio/arxius/imatgesbutlleti/Retribuci%C3%B3%20electes%202011.pdf

Albert P. ha dit...

Molta ráo Jesus!!

Anònim ha dit...

A Sant Antoni han fet alguna retallada ???

ferran.calvera ha dit...

L' Ajuntament de Sant Antoni ha retallat un 10% totes les subvencions a les entitats del poble, siguin Juntes de Conservació, associacions culturals o esportives.