10 d’ag. 2011

Parlem de seguretat...


Segons ens informan en el seu Bloc, "amb data 3 d’ agost, la gent del PUSA van presentar sol·licitud per conèixer la periodicitat, hores i rutes fetes per la policia local a les urbanitzacions de Sant Antoni de Vilamajor. 
Naturalment, no van demanar les rondes actuals, ja que podrien afectar la seguretat i eficàcia d’aquestes, però si les del passat any, per tal de tranquil·litzar als veïns i donar-los una resposta amb dades a la mà quan els hi calgui.
Hem de dir que el cap de la Policia Local es va mostrar plenament conforme en entregar-nos aquesta informació incloent-hi el full d’ incidències de l’ any passat. Ara sols manca la autorització de l’Alcaldessa per tal que poguem estudiar l’ esmentada documentació."
Properament caldrà estudiar opcions i solucions que millorin la situació de vigilància i seguretat que actualment dipsosem en les urbanitzacions, perquè les sensacions dels veïns, en el cas de Les Pungoles, és que la presència policial és mínima o nul.la. És evident, que no pot ser encara que donem gràcies, que la primera policia que arribi en cas de trucar al 112, sigui la local de Cardedeu.