25 d’ag. 2011

Recollida de trastos vells

RECOLLIDA DE RESIDUS: Mobles i trastos vells

En què consisteix?

L’Ajuntament ofereix el servei de recollida de residus voluminosos (mobles i trastos vells) a les persones que no puguin accedir a la deixalleria comarcal.

- Cal concertar prèviament la recollida al telèfon 902.133.113, especificant quins residus es deixaran.
- Cal deixar els residus a la via pública la nit abans de la recollida, a partir de les 22 h.
- No es recolliran els residus voluminosos quan procedeixin del buidat d’immobles. Per això cal trucar a una empresa especialitzada.

El servei es realitza cada PRIMER DIMECRES DE MES d’octubre a maig. Els mesos d’estiu (de juny a setembre) es realitzarà el PRIMER I TERCER DIMECRES DE MES.

Com sol·licitar el servei/o iniciar la gestió?

El servei es realitza cada primer dimecres de mes en el nucli urbà i les urbanitzacions de Can Miret, Les Pungoles I Sant Julià d’Alfou, prèvia trucada al telèfon 902.13.31.13.

Aquesta es la informació que hi figura al web de l’ Ajuntament, malgrat ser força clara, el propi ajuntament no la compleix. Concretament a l’ Avda Cardedeu, tocant al magatzem de la brigada d’ Alfou. Els membres de la pròpia brigada ens han comentat que fa dos mesos que es van deixar uns sofàs i colxonetes a l’ esmentat carrer. Segons ens informen es va trucar a l’ ajuntament fa prop de dos mesos per tal que els recollissin, però de moment encara estan esperant a l’ acera del carrer Cardedeu.

Naturalment cal saber la resposta de l’ Ajuntament per tal de establir si hi ha hagut una mala gestió de la recollida o si per contra la brigada d’ Alfou no ha adreçat la demanda correctament al responsable de medi ambient.

Tots hem de fer la feina, veïns i Ajuntament, no podem demanar als veïns que mantinguin els carrers de les urbanitzacions nets i després no recollir-los quan han estat reiteradament avisats.

Publicat a la web de PUSA