9 d’ag. 2011

Silencis que espanten

El regidor de Governació té una feina complicada dins d'un municipi, però està clar que en situacions com les viscudes aquestes setmanes, amb quatre robatoris a Alfou i un amb violència a Les Pungoles, per l'esmentada regiduria es gira feina. 

És un mínim decent, preocupar-se pels afectats i el entorn veinal, i alhora mantindre informada a la gent de les mesures a adoptar per contrarestar l'efecte. Augmentar la presència policial i informar de normes d'actuació en aquests casos al veinatge, seria una actuació més que lógica i necessària. Han fet això els nostres regidors de Sant Antoni o Sant Pere de Vilamajor......., i els nostres alcaldes? En tots els casos no només val respondre al que pregunta, sinó preocupar-se pel que té angoixa i deinformació. 

Un díptic pels veíns del municipi amb normes bàsiques de seguretat contra intrusisme o robatoris, o xerrades de seguretat impartides per de la regiduria i els seus serveis, no costen tants diners i poden ajudar molt a generar confiança entre els ciutadans. Costa tant senyors regidors i alcaldes??

Alguns que no manen ni governen s'han preocupat per la gent!! perquè els que ho havien de fer, estan desapareguts en combat i se'ls ha d'anar a buscar sempre perquè ens informin?? Demanem humilment més respostes i més seguretat per part dels dos consistoris, si us plau!!Alguns tenim por!!

4 comentaris:

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit...

Ja fá anys que arroseguem inoperancia en el tema de seguretat, i aixó és "caldet de cultiu" per que es segueixin produint fets preocupants. Tot es justifica amb la manca de recursos......i,ja tots sabem, que no tan sols es aixó.
Vinga... a veure si ens espabilem que els moments son difícils i no ens podem adormir.

Jesús Sans Pros ha dit...

Totalment d'acord amb l'escrit.No em deixaré portar per la critica,ara no toca.El tema es suficientment important i preocupant.

En situacions de "por" i us asseguro que n´hi ha les persones necessiten caliu humà per part dels seus dirigents i pel que sembla no n´hi ha hagut.Llàstima

Els temes de seguretat són dificils certament.Volem que se´ns informi del que s´està fent,del que es pensa fer i del que hem de fer nosaltres ciutadans.Es un tema de tots i no s´hi val a dir "tranquils que ja estem fent coses" .
Els lladres i delinqüents no fan vacances.
Demanem "humilment" i "amb respecte" que el tema de la seguretat s´entengui com un tema prioritari i de tots, que es facin coses i que se´ns expliquin.Ens tindreu al vostre costat.

Anònim ha dit...

I si encara aneu publicant per internet que teniu por els hi posseu mes a "huevo" als cacos....

yo suelo comparar el comportamiento humano al canino, pues en muchos casos la unica diferencia que hay entre ambos es la ropa y la forma de andar. Las personas que suelen entrar a robar y que hacen de la delinquencia su forma de vida y van buscando hacer daño y al igual que un perro, que te ve con miedo i quiere algo tuyo, te atacará para conseguirlo pues lo mismo pasa en LES PUNGOLES!! he visto como mínimo cinco post de los que llevan estan estupenda pagina con exlcamaciones diciendo que teneis miedo!!!