29 de set. 2011

Al PAPA el que és del PAPA........PAU per nosaltres

Cal dir, que anteriors consultes i opinions publicades, i alguna petició formulada en el Ple i aprovada, parlaven de la necessitat de que les urbanitzacions tinguessin un Pla d'Autoprotecció en cas d'Emergències (PAU).

Decret 82/2010


Segons especifica el Decret 82/2010, cal dir que NO és l'ajuntament qui ha de desenvolupar aquests Plans d'autoprotecció, sinó les pròpies urbanitzacions com a titulars, al igual que qualsevol comunitat de veïns verticals, tot i que l'Ajuntament pot incloure, de forma adequada, aquests tractaments, dins dels Plans bàsics de protecció civil, però sempre de forma eficient i contrastada. Cosa que no passa.

Punt que fa referencia a l'obligacio de fer el PAU a les urbanitzacionsAra per ara, els pungoleros, no sabem on tenim el punt de reunió, punts de confinament, i normes d'actuació en cas d'incendi o emergència.

Per tant,.aquesta serà una feina pendent que té la Junta de la EUC, i per tant els veïns de Les Pungoles. No li podem passar la feina al consistori, quan els que tenim que complir la llei som nosaltres i amb els nostres diners. Sinó volem evitar sancions cal fer un esforç, per la nostra pròpia seguretat.