21 de set. 2011

Aquí, amb diners, Sant Pere NO canta

Moltes promeses, estan encara pendents a Sant Pere de Vilamajor, mentre el consistori prosegueix cobrant els nostres impostos a Les Pungoles. Encara està pendent la confirmació del canvi a Règim de Cooperació i les posteriors obres i recepció. L'implicació en les nostres problemàtiques és mínima, i la desigualtat evident respecte altres urbanitzacions del municipi. Només cal que fem una comparativa en els accessos a les urbanitzacions, que podreu veure també en l'imatge que adjuntem.


Comparativa d'asfaltat dels diferents accessos de les urbanitzacions


Cap a Llinars, Sant Antoni, Cardedeu tots els accessos de les urbanitzacions estan més o menys acondicionats i asfaltats (amb les seves deficiències).......A què no saben quin és l'únic que no es troba en correctes condicions? El de Les Pungoles a Sant Pere de Vilamajor. L'únic que hem rebut és un bony sense precedents, que ja ha provocat més d'un accident.

Promeses i paraules buïdes, que no s'acaben mai de confirmar. Ni canvi de règim, ni recepció, ni inversió. Poden estar sanejats, però en les Pungoles no han invertit com i quan cal, i quan ens donen els diners pactats, ho fan sovint tard. Ni tan sols ens van ajudar com cal en les festes Majors de Les Pungoles.

1 comentari:

algoritme ha dit...

Gran informació i una plataforma genial!! Gràcies...