15 de set. 2011

Biquini i ronda (1ª edició 2011)

Les Pungoles Opina promou la 1ª Edició de la "Biquini i Ronda", que consisteix en un sopar a base de entrepans calents de Pernil dolç i formatge (el conegut com a biquini), i per baixar-ho li seguirà una passejada nocturna per la ruta pungolera, acompanyts dels sorolls de la nit i la claror de lluna. Aquest esdeveniment tindrà lloc, si el temps acompanya, el proper dissabte 15 d'Octubre a partir de les 20h, en un lloc de sortida encara per definir.

Per poder-lo realitzar, caldrà ser major de 18 anys, disposar de llenterna portable o d'una llum de cap (la que va agafada al cap amb goma), bon calçat i molt de seny, sempre sota la responsabilitat de cada participant.

Tot i que el menjar será gratuït, l'inscripció és obligatoria per rebre l'informació convenient. Per fer aquesta inscripció, cal que ens feu arribar les vostres dades (noms, cognoms i email) a l'adreça de correu electrònic pungolesopina@gmail.com

L'informació que us manca us serà comunicada un cop feta l'inscripció a través de l'adreça electrònica......us esperem!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Els bikinis els donen abans o després de la passejada??

Pungoles Opina ha dit...

Un cop ens feu arribar la vostre inscripció us farem arribar programa, instruccions i consells, però els biquinis seran abans, i la caminada per cremar-los.Salut