23 de set. 2011

Els dos ulls vermells..

Aquesta setmana han aparegut dos quadretes vermells en l'asfalt de l'entrada de Les Pungoles des de la Ctra. de Cànoves. Alguns ens heu consultat quina és o serà la seva funció.

Marques a l'asfalt de color vermell a l'entrada de Pungoles

Li vam consultar també ahir al Sr. Espargaró, que ens va comentar que no estava informat d'aquesta intervenció, però va suposar que podria ser una marca de zona de velocitat limitada a 30Km/h pintada a l'asfaltat, ja que hi havien les senyals previament. governació de cardedeu té la veritat. Intentarem saber-ho si abans no apareixen el 3 i el 0 que falten.

3 comentaris:

Algoritme ha dit...

Espero que no vinguin acompanyades de multes.....jo com sempre també participo i us segueixo fidelment, i m'encanta que publiqueu les meves parrafades.....Gràcies Campions i que no pari la màquina!!

Salva Bagunyà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Agustí ha dit...

Crec que l'Ajuntament de Cardedeu s'agafa al fet que està catalogada aquesta via com Camí Rural i la velocitat màxima permesa en aquest tipus de via és 30 Km/h segons el codi de circulació. Aquesta és la raó què hem va donar un cop un guàrdia municipal quan li vaig preguntar.

Ara bé, tots hi estem d'acord que en 40 anys no hi ha hagut mai limitació ni cap control de velocitat en aquesta via, i que és una gran tocada de nassos que ara ens el possin. És un límit molt baix i has de conduir amb 1ª o 2ª velocitat per tal de no rebassar-lo (i això fa que el cotxe vagi més revolucionat, és consumeixi més combustible, i augmenti el nivel de CO2, etc...).

No té sentit que dintre la Urbanització poguis anar a 40 Km/h, a la Crta. de Cànoves a 50 km/h, i que en aquest punt intermitg a 30. Crec que el raonable sería 50 Km/h. Però perque ho poguin cambiar haurien de cambiar la categoria d'aquesta via, cap a via interurbana.