12 de set. 2011

Forats que es multipliquen, i el risc d'indemnitzacions també..

Les intervencions en la instal.lació de l'aigua de Les Pungoles continuen, i els forats en l'asfalt es multipliquen. Molts d'ells triguen messos en reparar-se com cal, omplint tot de fang i adquirint profunditat, que produeix problemes de seguretat en el trànsit. Si als de l'aigua sumem els del propi deteriorament de l'asfalt, tot plegat agafa una dimensió perillosa. Si quelcom passa amb tots els sots que hi han en l'asfalt de Les Pungoles, qui pagarà les indemnitzacions??........les arxiconegudes derrames dels veïns i requeriments judicials.

Forats en l'asfalt per intervencions en la instal.lació de l'aigua.


La junta de la EUC i el seu administrador, han de fer que les reparacions no es demorin, i tots hem d'anar fent un pensament en les obres, per assolir una recepció municipal. Prou de esperes legals que al final ens sortiran cares amb accidents i les Responsabilitats Civil Subsidiàries

Informem que alguns veïns han sol.licitat formal i reiteradament a la junta de la EUC, el llistat de les intervencions fetes en el primer semestre per l'entitat, i de moment la junta li ha denegat la resposta a través del Sr. Joaquim Pàmies. Suposo que els propietaris ja no tenim dret a ser informats......LLeig.....Molt lleig!!! Il.legal???