30 de set. 2011

Investiguen l’agressió a un veí de Sant Pere mentre era a casa


Els Mossos d’Esquadra investiguen l’agressió a un home de Sant Pere de Vilamajor per part de dos desconeguts que van entrar amb la cara coberta dins de casa seva dijous passat al vespre i el van colpejar i ferir amb una arma blanca.
Els fets van passar cap a les 10 del vespre en una torre aïllada situada a tocar de la carretera de Llinars a la Garriga a la zona de La Plana, prop d’on hi havia un antic càmping.

Els Mossos de l’Àrea Territorial d’Investigació (ATI) treballen per aclarir els fets i detenir els autors. Dijous al vespre, la casa va quedar precintada per la policia a l’espera de la inspecció ocular que es va fer divendres per recollir proves que permetin resoldre el succés. Segons han confirmat fonts de la policia catalana, els Mossos qualifiquen els fets d’incident i intenten determinar ara les causes exactes que van motivar l’agressió. No es descarta el robatori però tampoc altres motivacions.

Segons ha pogut saber EL 9 NOU, la víctima –un home d’uns 60 anys i que vivia sol– va ser sorpresa pels seus agressors mentre era a la dutxa. Li van provocar contusions i algunes ferides d’arma blanca. Després de l’agressió, va anar a peu fins a la seu dels vigilants municipals de Sant Pere, que està situada a uns 150 metres de la casa on viu, per denunciar els fets i demanar ajuda. Va haver de ser traslladat a l’Hospital de Sant Celoni per ser atès. Hores més tard, el van traslladar a l’Hospital General de Granollers.

Publicat al 9nou

PD (opinió LPOiV):Això podria recolzar l'absència de les motivacions empresarials de l'assalt a Les Pungoles.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Uno mas...

Pungoles-opina ha dit...

Esperem que l'alcaldessa, que va tindre que rectificar les seves declaracions ahir en el Ple, no consideri de nou que es tracten de "petites accions que s'en fa ressó perquè interesa". Ara toca un compromis supramunicipal per aplicar mesures que aportin seguretat al veinatge de Vilamajor. Els partits de govern van mostrar poc esperit constructiu en el Ple d'ahir i amb les seves votacions, i la seguretat del poble i el municipi està com les notícies reflexen!! Tenen feina els nostres governants, i de moment poc interés i proactivitat, excepte per pujar-se els sous!!

Anònim ha dit...

teniu probes dels asalts que dieu al fou??

Pungoles Opina ha dit...

Només cal informar-se en els serveis municipals de seguretat i mossos d'esquadra i tindreu les proves. S'ha anat a parlar amb els afectats i s'ha expossat la situació en el Ple.

Cal prendre mesures importants i constants.

Anònim ha dit...

informado en la policía NO ES VERDAD lo de los asaltos al Fou, ¿por que soy así? MENTIROSOS, si tenéis la prueba la publicáis.

Albert P. ha dit...

Donc aquesta notícia confirma els robatoris... http://www.el9nou.cat/noticia_v_0/19522 ... Aquests anònims no respecten ni als afectats!! Com es nota que no han entrat a casa seva mentre dormien.... 4 amb gent dirmint i dos ausents a casa...segons policia Sant Antoni, Cardedeu i Mossos.

Ferran Calvera ha dit...

Realment no puc entendre que algú pensi que els robatoris comesos a Alfou i Les Pungoles siguin una invenció del PUSA.
El 9 nou publicava la noticia al seu web, llegiu la lletra de la noticia http://www.el9nou.cat/noticia_v_0/19522
També la mateixa alcaldesa fèia referència al robatoris a VOTV. I si aquest anònim dubta de la veracitat de les noticies publicades, sols cal que vagi a fer una visita als veïns afectats o que s' adresi a la policia local de Sant Antoni.

Anònim ha dit...

No es una información contrastada.

Anònim ha dit...

El Partit de les Urbanitzacions de Sant Antoni demana que s'incrementi la seguretat al poble
Ho demana arran dels robatoris a Alfou i les Pungoles
última actualització: 19-08-2011 (7:00)
El Partit de les Urbanitzacions de Sant Antoni de Vilamajor (PUSA) ha demanat la celebració d’un ple extraordinari per buscar solucions a la situació creada pels robatoris que aquests dies han afectat a les urbanitzacions d’Alfou i les Pungoles.
Mentrestant, l’Ajuntament ja ha començat a adoptar mesures pertinents amb la Policia Local conjuntament amb els Mossos per augmentar la vigilància a la zona.

El PUSA creu que “el punt dèbil de la seguretat al municipi es troba a les urbanitzacions” pel fet de trobar-se lluny del nucli de Sant Antoni, cases aïllades amb baixa densitat de població, absència de vida al carrer i poca il·luminació viària.

Entre altres mesures, el PUSA proposa augmentar les rondes nocturnes a totes les urbanitzacions per part de la Policia, instal·lar un sistema de càmeres de vídeo als accessos, creació d’un cos de Protecció Civil, establir de manera periòdica controls policials a les entrades i sortides de les urbanitzacions i estudiar si cal tancar-ne alguna en les hores de poc trànsit, a més de coordinar la vigilància amb l’Ajuntament de Sant Pere en les urbanitzacions compartides pels dos municipis i no descarta la contractació de vigilància privada.

L’onada de robatoris va començar a finals del mes de juliol. Alguns dels robatoris s’han produït quan hi havien persones a dintre l’habitatge i amb força.

Anònim ha dit...

O ayuntamiento o PUSA que publiquen la documentación pertinente, estos del PUSA lo único que consiguen es que si alguien quiere venir a vivir aquí se piense que esto el la MINA. quizás es información solo partidista para desprestigiar al ayuntamiento.

Martina Sallent ha dit...

Sí clar....per això la polícia gasta temps i recursos a fer controls a les entrades i a les cruïlles, hi ha més presència policial....perquè és una invenció, clar que sí....millor que deixis de fer el pallasso antisistema Sr. Anònim i dir que els demés diuen mentides sense proves. Informa't bé corre!! I sobretot dóna la cara!!

Albert P. ha dit...

Que pessat Sr. Anònim...si vostè no es creu al 9nou ni a l'alcaldessa a VOTV, i no ho contrasta, és el seu problema...però si la policia local surt al carrer serà per alguna cosa....i lo de Les Pungoles i Sant Pere són fets molt greus, i jo i els meus tenim por....crec que la gent, sigui qui sigui, que vulgui més seguretat per mi i els meus, seran benvinguts i faran un treball que agrairé.

ferran.calvera ha dit...

El que no farà mai PUSA es demanar les còpies de les denúncies presentades per els afectats davant la policia, per tal de fer-les públiques. Les dades tals com les adreces dels domicilis, noms i cognoms de les persones que hi viuen, descripció dels objectes robats, mitjans fets servir per cometre els robatoris i altres aspectes personals dels afectats no es poden fer públiques per què possarien en perill la seguretat de les víctimes. El Sr anònim es pot o no creure el que s' ha publicat, però PUSA no posarà mai en risc la gent del poble per un afany de demostrar res. Volem millorar la seguretat a les urbanitzacions,denunciant els fets, però de manera responsable.

Anònim ha dit...

4 no 7 atracos

Algoritme ha dit...

Sr. Anònim no en té ni idea..... Eren 6 a Alfou dels que 4 són amb gent a dins i 2 sense gent. El 7 és a Pungoles.I ara un 8 a Sant Pere.... Contrasti bé si us plau abans de parlar i portar la contrària sense informar-se .... L'únic que falseja és vostè amb no sabem quines intencions que no ajuden a reduïr la sensació de inseguretat que tenim tots.

Anònim ha dit...

La verdad es que somos educados cn vd. Sea lo que fuera,me dirá Vd. que en los tiempos que corren, se trata de algo raro que entren en una casa.Mire, yo tengo un vecino a dos casas que despues de entrarle dos veces seguidas el año pasado, se fué a Vivir una temporada a Barcelona con la familia aterrorizada.Espero que Vd.lo goce .!que pena!