18 de set. 2011

Ja estan aquí......les sancions

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor ha començat a sancionar als veïns que han fet mal ús del s contenidors verds de les pistes de tenis. Segons la regiduria, un dels primers sancionats és un veí de Cardedeu que amb la seva furgoneta depositava residus no reciclats. La sanció ja està en tràmit, segons s'ens ha informat. Amb això es certifica el diferent orígen dels infractors.

Ja s'han detectat, també, veïns infractors de Les Pungoles que estan sent analitzats esperant obrir sanció amb les seves reincidències, un cop s'identifiquin els seus domicilis.

Una alternativa a valorar, és la instal.lació de càmeres de filmació que alhora vigilin les instal.lacions esportives, com ja es fa al nucli urbà de Sant Antoni.

Volem  agraïr la feina que s'està fent des de la regiduria de medi ambient, que està evidenciant una lleugera millora en la situació dels contenidors, però que encara ha d'estar en estudi durant setembre per evitar la falsedat del periòde vacacional.

Se li ha fet arribar al regidor, la situació del escombrat dels carrers, i s'ens ha comentat que la Brigada, gestionada per governació és la que s'ocupa de les feines. Ja sabem quin regidor ens està abandonant....aquell que deia que Urbanitzacions=Poble....Fet

2 comentaris:

dificilsinti ha dit...

Habrá que ver si esas sanciones tinen fundamento. No hace mucho fui multado por una agente la Policia Local por estacionamiento indebido. A pesar de que retiré el vihículo al instanta, el agente cursó la multa y lo hizo en el grado más elevado posible, sin que fuese cierto esa imputación de hechos. Además habían otros vehículos, junto al mío, mal estacionados y ni se los miro. En fin, me merecen poco credito despues de esta experiencia y vista la voluntad recaudatoria existente actualmente. Seamos prudentes...

Anònim ha dit...

Sí, a mi tambien se me multó (en otra población) por acceder a una calle peatonal mal senyalizada desde mi punto de vista, ya que a la izquierda de la entrada a la calle y en frente había una dirección obligatoria a la izquierda y a la derecha la que indicaba la prohibición tapada por vehículos aparcados.
Tambien ví una voluntad recaudatoria. Y siempre llueve sobre mojado...