20 de set. 2011

La seqüencia de l'escombra amb mandra

Si em permeteu, us explicaré l'experiment que hem realitzat i filmat amb videocàmera, i que descriurem en fases:

- En primer lloc hem presentat una instància aquest matí a l 'Ajuntament de Sant Antoni, sol.licitant en el proper Ple, explicacions sobre la manca de servei d'escombrat eficient de carrers en els últims dos mesos (del que hem fet reportatge). Us adjunem instància feta aquest matí...

Instància presentada com indica a les 14h d'avuí


- La segona fase de l'experiment ha consistit en filmar, com la mateixa tarda, sobre les 16 hores, passava el vehicle de neteja de carrers. Una grata coincidència (respecte l'instància anterior)

- En la tercera part de l'experiment, i seguin filmant, veiem com l'esmentat vehicle passa pels carrers Puigmal i Pedraforca, i s'en torna cap a sant Antoni de Vilamajor.

 I el nostre carrer?? Què no han rebut el meu pagament??Què hem fet nosaltres?
El resultat ha tornat a ser una cara de tonto, un carrer ple de brossa, una instància i pagant impostos.

Una de les excuses que ens havien arribat, era que el vehicle es trencava...........ja, clar......deu ser que el pilot automàtic només es mou per dos carrers!! Ens haurem de deixar el cabell llarg, perquè ens el puguin prendre millor. Espero que en el Ple ens donguin una explicació....potser és que ens manca informació (que també)

1 comentari:

Anònim ha dit...

PUEDO corroborar, que en dos meses largos se ha amontonado la basura en nuestras puertas (mi casa da a dos calles). Desesperada de patear porquería, la barro y me salen 6 bolsas que recoge el basurero, si es que no le parece demasiado volumen y me deja la mitad.Esa es la realidad. Seis bolsas que yo pago, mi trabajo, y eso si ,... lo que mande el Basurero(Es decir la alcaldesa).
Petons.