23 de set. 2011

Resultats de la reunió amb Urbanisme de Cardedeu

Us fem coneixedors de les, més que cordials, respostes que ha rebut la gent del Bloc i del PUSA, en la reunió amb el Regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Cardedeu, el Sr Pere Espargaró:

- Respecte el projecte de la Ctra. de Cànoves, la Diputació continua endevant, amb la previsió del 2012. El projecte inicialment informat pot patir algunes variacions respecte els camins interiors, però es conserven les 4 rotondes de Cardedeu, Cal Sastre, Les Pungoles i cruïlla de Sant Antoni. Les ultimes variacions parlen (per tant poden variar), que es vol asfaltar un camí interior (de les hípiques) que vingui de Sant Muç, passant per Les Pungoles fins a Cardedeu. Tot segueix un curs normal.

- Respecte el tema del sot restant de l'accés de Les Pungoles, ens ha comentat que la situació serà traslladada al Regidor de Manteniment, Sr. Joan Pinós, per respondre i actuar segons la nostra petició i anterior instància del PUSA rebuda a l'ajuntament, en un plaç inferior a 30 dies.

- Respecte el tema de la LLum de l'entrada de Les Pungoles, les coses semblen avançar entre boires, però avançant. Sabent que hi han instàncies de peticó anteriors, l'ajuntament de Cardedeu ha fet els primers passos segons el regidor. Ens ha cofirmat que el fanal pertany a Cardedeu, i que els tècnics de manteniment han canviat les bombetes, però com ja suposaven continua sense funcionar. El tema estaria doncs en l'instal.lació i l'escomesa que pertany a Sant Antoni de Vilamajor, i que tenen previst analitzar inicialment la setmana que ve, amb un lampista de confiança, per detectar la situació real. Li hem demanat que ens informi del resultat. Esperem que Sant Antoni de Vilamajor i el regidor d'urbanisme també s'impliqui en el tema i ens informi de la situació i posibles solucions. Tot i així, ens ha deixat clar, que qualsevol actuació d'elevat pressuposst serà desestimada, ja que les obres del projecte canviarien tot plegat i serien diners llençats.

12 comentaris:

Albert P. ha dit...

Bona feina informativa. Em trec el barret!! Ara que la EUC o Sant Antoni arreglin el cable de la llum. Sigui quin sigui l'històric cal arreglar la llum.

Joaquim ha dit...

Tenim afortunadament un vei que amb la seva entrega, sustitueix a una entitat que no es movilitza peroasiaasi res i la tasca de informacio no sap lo que es.
Moltes gracies Israel.

Joaquim Martori

Anònim ha dit...

lampisteria Fortuny ya miro lo de la luz, y la unica solucion es un cableado nuevo, parece mentira que nadie lo sepa. yo ya entregue instancias en su dia he informe a los sres de la junta, UNICOS RESPONSABLES DE ESTA INSTALACION, y ni caso. Lo que pasa es que no hace falta cacarear de lo que uno hace, muchos vecinos anonimos tambien vamos a los ayuntamientos y nos quejamos.

Anna ha dit...

Jo també vull agraïr la informació i la feina que f la gent d'aquest Blog, i la gent del PUSA, que dediquen un temps afer i informar, cosa que altres mai han fet. Altres es penjen medalles pero son invisibles.Motes gràcies i ànims, encara que sabem que els veins no us ajudem gaire, pero us recolzem i admirem.

Martina Sallent ha dit...

Aquest anònim deu ser el que sempre "cacareja" com diu ell....que pesat, no?? obre tu un Blog a veure si et segueix algú? borreu els comentaris com aquest, si us plau....

Pungoles-opina ha dit...

Gràcies a tots pel recolzament, ja que sense vosaltres no tindria sentit.

Martina, sempre hem reiterat que la opinió de tothom, sense insults ni desqualificacions personals, sempre són acceptades com opinió. Agraïm la teva opinió sincera.

Anònim ha dit...

Disculpa Martina yo no he "cacareado" de nada, a mi edad no me hace falta, ni te he faltado, ni a ti ni a nadie, creo que quien "cacarea" son otros, ves a los ayuntamientos y ratifica los anónimos que también, hacen su trabajo vecinal. No se ha que os viene esta agresividad. ¿sera vuestro único argumento?

Agustí ha dit...

Bona feina PUSA !!!

Salva Bagunyà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Israel ha dit...

Hola Salva, hem parlat amb l'administrador de la EUC i diu que es reuniran amb Cardedeu de bon rollo per proposar instal.lar justament el fanal solar que comentes, a veure si Cardedeu ho autoritza. Però només són paraules del administrador, a veure si ho fan. La idea la tenen, falten esperar els fets. És cosa de negociar entre EUC, Cardedeu i Sant Antoni, i si es fa el projecte poder-lo recuperar en bon estat......a veure. Salut!!

Albert P. ha dit...

Ondia, una mica sí que cacarejan aquests anònims. Sempre criticant a la única gent que ens informa i ajuden per millorar la situació. Ja que no estem al tajo, al menys no fiquem pals a les rodes. Ànims PUSA i LPOV!! No defalliu!!

Anònim ha dit...

DETRAS de ese cacareo ,lo ratifico Martina, tienes razón. Siempre hay un elemento lleno de Negativismo; justo de lo que no necesitamos.
Animo "Pusa", Ahora entiendo que ganaraís, con cuatro carteles y mucho amor por el paisaje que nos rodea.
Tienes mi voto.
Que tomen nota los de los 100 carteles ,y el derroche en tiempo de crisis.
¿Dónde estaís?
¿No serás uno de ellos tu, el del cacareo?
Ah, yo estuve en la asamblea donde todos se subieron el sueldo menos,
Pusa, y otro (se bajaron los 18 Euros que cobran). Verdad Alcaldesa, izquiedas, etc.)
Deberíasis ir a los Plenos es muy interesante.