13 de set. 2011

Retirada dels vestuaris provisionals

Ja han sigut retirats, un cop acabada la temporada de piscina a Les Pungoles, les casetes prefabricades que feien funció de vestuaris provisionals. esperem que des d'urbanisme i esports es comenci a treballar per aconseguir disposar, igual que disposa Can Miret, d'uns vestuaris d'obra per la propera temporada.Alhora, aprofitem per sol.licitar la reparació del vallat d'una de les Pistes de tenis, que ja fa temps es troba caigut i plegat, suposant un risc pels usuaris, i que només implicaria una petita intervenció de la Brigada, si els responsables de govern ho volguessin.

2 comentaris:

Per SPectiVa ha dit...

Potser caldria pensar en la frase: "No preguntis el què els demès poden fer pel teu veïnat; pregunta't que pots fer tu per al teu veïnat..."

Pungoles Opina ha dit...

És cert PerSpectiva, però sense plataformes elevadores i material, es fa difícil intervindre com a ciutadà. El que és cert és que per part dels dos ajuntaments no s'ha retornat ni l'inversió ni la intervenció merescuda, i per això podem lluitar cridant ben alt. Quan tinguem una associació veïnal potser tindrem una mica més d'autonomia per petites intervencions com aquestes. Fins llavors la queixa és l'única arma.