14 de set. 2011

I seguim igual

Una setmana més seguim sense escombrar els carrers i els contenidors tornen a fer por....... Suposo que quan al senyor regidor de Medi Ambient se li pregunti que s'ha fet al respecte de tot plegat, a Plecs i Preguntes del Ple,.....ens podrà donar resposta o ens demanarà temps per pensar solucions....(quins estudis, quins canvis, quin seguiment,....).

Carrer Canigó a 12/09/2011


Suposem que el mes de setembre no s'ens cobrarà als veïns de Les Pungoles....


Contenidors a 12/09/2011

6 comentaris:

Joaquim ha dit...

Som els pupas.

Algu sap que podem fer per posar llum a la entrada a les Pungoles per Cardedeu.

Salutacions

Joaquim Martori

Joaquim ha dit...

Som els pupas.

Algu sap que podem fer per posar llum a la entrada a les Pungoles per Cardedeu.

Salutacions

Joaquim Martori

Pungoles-opina ha dit...

Bones Joaquim.
El tema de la llum de l'entrada va ser una desconexió per part de Cardedeu en operacions de Manteniment. La Junta de la EUC es nega a invertir diners en la reparació, ja que pertany a Cardedeu ,i Cardedeu, amb la previsió de les noves rotondes i la carretera nova, no invertirà diners en nosaltres a curt plaç

D'aquí dos setmanes volem tenir una reunió amb urbanisme de Cardedeu, per tractar tot plegat, sobretot en referència al projecte de la Carretera nova i els sots de l'accés.

De la junta de la EUC no esperis miracles, ja que les relacions consistorials les porta molt fluixes i no vol fer mai instàncies.

ferran.calvera ha dit...

Efectivament, tant l' Israel com jo mateix, anirem a la reunió programada amb la regidoria d' urbanisme per tal de ressoldre els problemes que tots vosaltres denuncieu mitjançant aquest blog. Malauradament, el nostre marge de desició no és el que ens hagués agradat tenir dins l' Ajuntament. Sols us podem dir que malgrat ser un partit local, estem trevallant de valent per aportar solucions als problemes de manteniment, deixalles, infraestructures i mobilitat de Les Pungoles i de la resta d' urbanitzacions de Sant Antoni.

Agustí ha dit...

Se sap algo de quan començaran les obres a la Crta. de Cànoves, previstes per a la 2ª meitat del 2011?

Pungoles Opina ha dit...

Fins 2012 o més enllà, sembla que no hi ha previsió de iniciar les obres. Hi ha prevista una reunió amb urbanisme de Cardedeu per parlar de aquest punts, i altres com els sots de l'accés i la llum de l'entrada.