24 de set. 2011

Visita dels regidors a Les Pungoles...SENSE PREPARAR-SE LA LLIÇÓ!!

Segons informacions que ens han arribat, aquesta setmana la regidora de hissenda i el regidor de governació, van tenir una reunió amb la junta de delegats de Les Pungoles.

Sembla que no venien gaire preparats, i eren poc coneixedors del procés de recepció, les condicions i la realitat pungolera. Pel que sembla, era quasi nul.la.

Els hi cal fer els deures, ja que em semblen que encara van sortir amb menys idea de la que van entrar. Règim de compensació? Règim de Cooperació? Poder demanar subvencions si canvieu de règim? problemes de la brossa del carrer? poble=urbanitzacion Fet? "Que ho volem gratis" ( No sabem qui ha dit això mai: ahh sí!! la nostra alcaldessa a una entrevista al 9nou de part nostra, mai cap pungolero)? NO S'HAN "EMPOLLAT" ENCARA QUÈ ÉS LA RECEPCIÓ I QUE VOLEM. ABANS DE COMENÇAR A NEGOCIAR I FER ENTREVISTES ALS DIARIS, S'HA D'ESTUDIAR I PARLAR MOLT AMB ELS IMPLICATS!! NO CAL ENVIAR REGIDORS QUE ENCARA NO ES SABEN EL TEMARI O PASSEN DE TOT!!

5 comentaris:

Salva Bagunyà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Algoritme ha dit...

Bones Sr. Bagunyà, Jo penso, si em permets,que una alcaldessa amb el regidor d'urbanisme haurien de ser els que assiteixin a aquestes reunions de la EUC, per demostrar un veritable interés per les nostres problemàtiques. Meny enviar uns regidors poc preparats i amb precedents de poc interés i coneixement de tot plegat com el Sr.Ginesta (evident en els seus cartells electorals). L'alcaldessa és la que va fent declaracions a VOTV on diu que els robatoria amb violència de Les Pungoles son petits incidents sense importancia i que generem alarmisme. No demostra bona predisposució sobre els nostres problemes, no creus? Ella hauria de vindre i donar la cara, i no assignar regidors poc preparats en temes d'urbanisme o regidors que només xerren i no compleixen. Una alcaldessa, no pot anar dient pels diaris que la gent de Les Pungoles vol les obres a cost cero. Això no ho hem dit mai, ni nosaltres ni el PUSA, només ella i el Sr,. Ginesta i el Sr. Navarro. Demostra poc coneixement del problema i de tot el tractat.. Crec que ha d'obrir els ulls Sr.Bagunyà. i dir-li a la gent que tan defensa que comenci a fer els deures i fer les coses poc a poc i ben fetes, i no enviar gent per guanyar temps i passar el trago. Ja no ens ho traguem això. Li recomano veure VOTV i llegir sovint el 9nou.

Anònim ha dit...

SR. Bagunyâ se le ve le Plumero.
Deje el Politiqueo, que mientras pudo hacer algo no lo hizo. Por lo menos como muy bien dice, tire a favor de nuestros intereses, no de lo del parido. ¿Es Vd. de la urbanización?
Muy Poético, pero donde están sus resultados.
Animo Pusa.

Salva Bagunyà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Nicolau Balanyà ha dit...

Es cert que el Sr. Bagunyà va fer feina i això no se li pot negar i deixar d'agraïr, però l'alcaldessa no sap ferr les coses ni donar la cara, i no es pot enviar regidors que acaben d'aterrar, si es vol millorar la relació amb les urbanitzacions. Acabo de flipar amb la declaració de VOTV que surt a Facebook. Quina patinada!!! Espero que en el prer ple rectifiqui publicament.

Hi ha una cosa en la que tambéestic d'acord, que hem de remar junts...però les declaracions que va fent l'alcaldessa no van en aquesta direcció i això no ho pet fer una representant de TOTS els ciutadans.