10 d’oct. 2011

Alelúia!!Alelúia!!...a veure si és veritat

La EUC ha enviat aquest comunicat a alguns propietaries/copropietaris que tenia fitxats:


Benvolgut Sr./Sra.Copropietari/a:

Inaugurem avui aquest butlletí informatiu, amb la intenció de donar a conèixer els passos realitzats per la junta de delegats de cara a la recepció definitiva de l’entitat.

Anirem informant puntualment de totes les novetats que es produeixin, i ens agradaria, que aquest canal d’informació fos dinàmic, es a dir, qualsevol dubte o aclariment que demandi qualsevol copropietari/a serà resolt pel mateix canal pel que es transmet aquesta informació; el correu electrònic.

Hem escollit aquest mitjà d’informació perquè a banda de ser el més econòmic, ens permet informar en un temps rècord de tots els esdeveniments que mereixin ser inclosos en un butlletí.

Per aquells copropietaris/es que no han facilitat a la junta una adreça de correu electrònic, es penjaran els butlletins al taulell d’anuncis de l’entitat perquè tothom n’estigui assabentat. 

BUTLLETÍ núm.1   10/10/11                                              RECEPCIÓ E.U.C. LES PUNGOLES                                

Divendres 30 de setembre varem reunir-nos amb el nou govern municipal de l’ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor.
Per part de l’ajuntament i assistiren l’alcaldessa Mª Lluïsa Berdala, la secretaria de l’alcaldia Núria Fàbregas, i els regidors Pep Guardi i Núria Jordán. Per part de la junta de delegats i assistiren el president Gerard Muste, els vocals José Pérez, Josep Pagerols, Ramon Sánchez i Josep Mª Fonts, i el secretari-administratiu Josep Pujol.
La percepció que varem tenir tots plegats va ser molt positiva. No va ser només una declaració de bones intencions.
L’alcaldessa va deixar clar que la pretensió del seu govern es començar des de zero, oblidant-nos del passat i sense retrets per ambdues parts. La junta de delegats es de la mateixa opinió i així es va manifestar.
Ja ha estat fixat el tema a tractar per a la propera reunió. Hi assistiran els equips jurídics d’ambdues parts, amb la intenció de clarificar quin és el sistema de gestió urbanística més adient per dur a terme la recepció, si l’actual de compensació o el que proposa la junta de delegats, de cooperació.
Dit això, vull recordar que la superfície de l’urbanització pertany en un 70% al municipi de Sant Antoni de Vilamajor, i el 30% restant al municipi de Sant Pere de Vilamajor.
Doncs bé, el mateix divendres 30 de setembre el Secretari de l’ajuntament de Sant Pere de Vilamajor, Salvador Vidal, ens va notificar que aquest ajuntament ja ha realitzat el canvi de sistema de gestió de compensació pel de cooperació, que aquest ha estat aprovat per part de la comissió d’urbanisme de Barcelona, i només resta, la notificació i publicació en el DOG (Diari Oficial de la Generalitat).       


El desig d’aquesta junta és emetre a partir d’ara aquests butlletins amb regularitat, voldrà dir que el tema de la recepció va endavant i que realment hi ha quelcom a explicar.


Aprofitarem aquest primer butlletí –de cara a evitar malentesos amb altres canals d’informació-, per donar a conèixer també, les intervencions més significatives que ha realitzat la junta de delegats en el que portem d’exercici.

......Ens expliquen intervencions fetes ja informades en aquest Bloc i signa Josep Pujol (Secretari-Administrador EUC)

DEU MEU, ENS HAN ESCOLTAT!! PICAR PEDRA FUNCIONA!! LA PRESSIÓ HA RESULTAT!!

SEMBLA QUE LES PRESSIONS DE PUNGOLEROS/PUSA/PUNGOLESOPINA ARRIBEN A PORT I JA S'HA ACONSEGUIT QUE LA EUC ENS INFORMIN I QUE L'AJUNTAMENT COMENÇI A ANAR PEL BON CAMÍ, I QUE A LES REUNIONS VINGUI L'ALCALDESSA I QUI TOCA, I SANT PERE COMPLEIXI!! 

ARA TÉ BONA PINTA!! ENHORABONA A TOTS ELS PUNGOLEROS!! ARA QUE NO SIGUIN PARAULES BUÏDES I TINGUI CONTINUÏTAT!!


15 comentaris:

Albert P. ha dit...

Enhorabona PUSA i Bloc, tots sabem que sense vosaltres i la feina feta no ens haguessin ni mira't!! Ara toca complir a la EUC i els Ajuntaments!! Endevant!!

Anna ha dit...

Ondia tu!! Jo no l'he rebut, però té molt bona pinta, l'empenta i l'espera sembla que té recompensa!! La EUC i Ajunt han signat la pipa de la pau!! Enhorabona a tots i gran feina!!

Per SPectiVa ha dit...

Un gran pas. La lluita està donant fruit. Un pas decissiu per deixar de ser "els darrers Mohicans".

Enhorabona!

Martina Sallent ha dit...

Com fa 8 anys i encara esperem!! Que ens has de dir Salva!! Fins que no han vist que poden perdre eleccións si no espavilen amb nosaltres!! O és que no t'enrecordes ja que tu erets el següent en la llista de CiU?? Ara hi gent que li treu els colors a CIU, tan a Sant Pere com a Sant Antoni!! I què espavilin perquè els segueixen el talons fent molt boja feina. Només has d'anar als Plens!! No fagis demagògia barata, Salvador!!

ferran.calvera ha dit...

PUSA considera que aquest ha d' ésser el primer pas cap a la recepció definitiva de les urbanitzacions, amb la desaparició de les Juntes de Conservació. Ara bé, PUSA també entén que tots els anys durant els quals els propietaris de Les Pungoles han vingut pagant religiosament els impostos municipals per la prestació d' uns serveis que no s' han rebut, han de ser tinguts en compte a l' hora de determinar el cost per a cada veí de la part d' obra que li correspongui. Durant 30 o més anys hem estat pagant impostos com l' IBI, el de Circulació, o les mateixes llicències d' obres que han permés fer importants inversions al poble. Entenem que el nostre esforç fiscal s' ha de valorar a l' hora de repartir les càrregues econòmiques que implicarà la recepció. No estem demanant la recepció a cost cero, això mai ho hem dit ni mai ho direm, però sí que es valori el greuge comparatiu de tots aquest anys.

Felicitats a tots per el pas donat.

Per a PUSA, el fet d' haver aconseguit amb la nostra mera existència de poc més d' un any que l' ajuntament i la resta de partits polítics del consistori comencin a tenir en compte els veïns de les urbanitzacions, ja és un èxit i una gran satisfacció. No ens aturarem i seguirem reclamant i defennent els nostres drets.

Pungoles-opina ha dit...

Recordem, si us plau, a la gent que comenta en aquest Bloc, que no està permés l'insult i el tracte groller a les persones. Crec que una persona que comenta ha de saber respectar les opinions. Fànàtic i amragat no són opinions. Demanem bon tracte i bones maneres a la gent, Sr. Bagunyà!!

Albert P ha dit...

Crec que no és de rebut, d'un representant de CiU a Les Pungoles, com el Sr. Bagunya, que sigui la segona vegada (si no em falla la memòria) que es dedica a faltar al respecte a la gent que opina, comenta o defensa unes idees en aquest Bloc. Ja ho va fer amb el Sr. Calvera i ara amb la Sr. Sallent. No destaca la tolerància entre les files de CiU. Fan una mica de por!!

Nicolau Balanyà ha dit...

Certament, és un gran pas per la nostra urbanització, i hem d'estar ben units, amb respecte, predisposició i bones intencions. Ara hem de ser TOTS un sense tenir en compte el passat i la política. està en joc el nostre patrimoni, els nostres carrers i el nostre benestar pungolero. EUC, Pungoleros, Governs municipals, PUSA....Ara sí!!

Salva Bagunyà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Algoritme ha dit...

Vaja tela amb el Sr.Bagunyà, CiU i el seu tacte CIU. Ara que tenen l'Alè al clatell del PUSA en els Plens i apretant i treient tot a la llum, ara resulta que s'enrecorden de nosaltres i és mèrit seu.... No s'ho creu ningú!! Ànims PUSA i ensenyeu respecte a aquests de CIU i com es treballa en els plens. Us estem molt agraïts per la feina que feu de "mosca collonera", que fa que totes les entitats es moguin!!

Anònim ha dit...

Felicidades Pusa,como se nota que detrás de ese nombre hay personas que aman su entorno.No os hace bailar el dinero;sólo la verdad y la justicia.
Änimo ahora vendrá la guerra, y las trampas. Tengo entendido ,que ya las padeces.Pero no te preocupes que existe la ley . Tienes nuestro apoyo.
Endevant!!
Ya no pueden pretender que el PUSA no figure como representante de los que te votamos. No podreis borrarlos del mapa. Lo sentimos,estábamos cansados de no existir,sólo pagar. Ya tenemos quién hable por nosotros en los plenos.Eso es lo bonito de la Democracia. Aunque se junten todos,y e todos los colores para callaros. !Os queremos ahí !

Unknown ha dit...

A aquellos que fueron, estuvieron y, no supieron , ni quisieron hacer que las urbanzaciones tuvieran un mínimo lugar en la agenda de los Consistorios a las que pertenecen. Que se dejen de insultos y descalificaciones y falsas demagógias, que sigan en silencio y con mucho respeto, dejen trabajar a aquellos que son, están , saben y quieren que las urbanizaciones de éste municipio salgan del hoyo tan profundo en el que, entre todos, y en especial por la clase política se las ha dejado caer,
Gracias PUSA, gracias Opina i Viu, por abrir una puerta para que entre un poco de aire fresco y un hálito de esperanza para todos aquellos que, despues de casi 30 años de decepciones y falsas promesas , estabamos entregados a una cobarde resignación.
A todos “aquellos” a los que ya se les ha pasado el arroz, les pedimos , colaboración y sobre todo el máximo respeto . Dejen trabajar.

Unknown ha dit...

"La libertad no consiste en hacer lo que se quiere, sino en hacer lo que se debe."

Anònim ha dit...

Siempre que hemos ido en estos últimos años a las Reuniones de la Urbanización, sólo hemos visto mal contacto con el Ayuntamiento, hasta llegar a los insultos.
Está claro que si ha cambiado, es gracias a que el Pusa ha mediado para que existamos. Aunque ahora se trate de quitarle mérito.
Si ahora dialogais,sea para hacer caso a esa juventud que se comunica,que no tiene rencores, y que tiene el futuro por delante lleno de generosidad.
El gran logro de esta situa
ción , es que porfín tenemos un lugar donde nos comunicamos, y ya no nos pueden mantener en la ingnorancia, haciendo lo que quieren. !Animo Pusa! !Viva el Blog!

Anònim ha dit...

Siempre que hemos ido en estos últimos años a las Reuniones de la Urbanización, sólo hemos visto mal contacto con el Ayuntamiento, hasta llegar a los insultos.
Está claro que si ha cambiado, es gracias a que el Pusa ha mediado para que existamos. Aunque ahora se trate de quitarle mérito.
Si ahora dialogais,sea para hacer caso a esa juventud que se comunica,que no tiene rencores, y que tiene el futuro por delante lleno de generosidad.
El gran logro de esta situa
ción , es que porfín tenemos un lugar donde nos comunicamos, y ya no nos pueden mantener en la ingnorancia, haciendo lo que quieren. !Animo Pusa! !Viva el Blog!