18 d’oct. 2011

Consells d'un pungolero.....avuí ens anem de sèries

Si ens permeteu, avuí us volem suggerir les sèries que més ens agraden als autors i administradors d'aquest Bloc, per gaudir els vespres d'hivern davant de la llar de foc pungolera, sempre amb la més humil de les opinions:

- Per començar, una de les sèries que més ens ha enganxat és "Fringe", on la ciència ficció i les realitats alternatives generen una trama trepidant, sobretot des de la segona temporada.

- Per compartir amb els més petits de la casa, i per escombrar cap a casa, "Polseres Vermelles" és la millor de les eleccions. Un regal per totes les edats, que ens ha fet l'Albert Espinosa, i que arriba a la fibra. A veure que ens depara,al 2013, la segona temporada.

- Una estrena que cal que tingueu present els més fans de les sèries televisives és "The Killing" a La Sexta. S'ha estrenat aquesta setmana i diuen que és la succesora de Twin Peaks. Un assesinat d'una jove on tothom és sospitós.

- Per últim.....la gran, la fabulosa, la adictiva "The walking dead", on els zombies i la supervivència es superposen en una trama per les que sobren les paraules.

The Walking Dead


Aquesta és la nostra opinió, quines ens suggeriu vosaltres??

5 comentaris:

jan ha dit...

Recomano la sèrie "Breaking Bad"

Paco ha dit...

Jo recomano la d'Antena 3 "El Barco" que és la 2ª temporada, i un altre clàssic ja televisiu a TVE! la nit dels dijous "Cuéntame cómo pasó"

Pungoles Opina ha dit...

Ens apuntem les suggerències....s'ens gira feina!!Gràcies

Albert P. ha dit...

Estic amb el jan que "Breaking Bad" és trepidant, encara que The Walking em té enganxadíssim

Martina Sallent ha dit...

"El barco" no està gens ben feta, però ho reconec que enganxa!! La Coca Cola paga molt!!!jijijijijij