11 d’oct. 2011

Per què no pot parlar el poble en el ple de Sant Antoni de Vilamajor?

No ho entenem ni podem donar resposta aaquesta pregunta, ja que és l'alcaldessa i el seu equip de govern qui actua així i per pròpia iniciativa. Tot i que els "indignats" assistents al Ple, van donar un exemple de comportament un cop es va iniciar el mateix, l'alcaldessa de Sant Antoni de Vilamajor, escollida pel mateix poble, NO els va concedir la paraula en el punt de l'ordre del dia de Prec i Preguntes.

Tot i tenir ple dret, va demostra una evident falta de formes amb el poble que representa i governa. L'Alcaldessa està manifestant una evident manca de tacte i coneixement de la realitat en les seves paraules en diaris i TV (VOTV, 9nou,..), i en els propis Plens, amb la gent de les urbanitzacions i amb la del municipi en general. Creiem que li pot la part visceral i li manca diplomàcia. Hi ha temps de corregir-se, però les veus decepcionades ja arriben de totes bandes. Com deixeu que fagi això? No podem fer res.......ELLA MANA!! 

Però deixem clar que està patinant, i li cal donar més la cara, i sobretot escoltar i analitzar abans de parlar o decidir. Si et pujes el sou amb els diners del poble, almenys es mereixen que els escoltis.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Siempre había pensado que un alcalde estaba al servicio y en contacto con sus vecinos y contribuyentes.
Con lo fácil que es dialogar,entenderse , y, si es necesario rectificar.
Gracias.

Anònim ha dit...

No se gana a la gente con negativas,y mucho menos pensando que estás por encima del bien y del mal.
Los buenos resultados democráticos
y el positivismo vencen.
!Animo Alcaldesa que tienes buena gente en la oposición!
!!Unete a ellos y entenderás que lo que te piden se necesita,y es el resultado de la propia experiencia!
Escuchar es lo mas sabio del mundo.
Azalea .

Carles ha dit...

Aquest és el gran debat actual. Per poder governar cal preparació prèvia i un elevat concepte democràtic, per aconsegui i manifestar una obertura de pensament crític i alhora constructiu.
Si manca preparació política sol mancar criteri democràtic i diplomàcia.
Realment cal un esforç formatiu i ilustrat per part dels governant per saber escoltar i donar resposta. No tothom és vàlid per asumir responsabilitats i poder.

Anònim ha dit...

!Enhorabuena Carles!
Azalea.