24 d’oct. 2011

Per Sant Antoni de Vilamajor 3G és la solució....i per nosaltres??

Segons el Butlletí que ens ha fet arribar la EUC de Les Pungoles s'ens informa del següent:


"A conseqüència de la deficient cobertura en telefonia mòbil i en ADSL pràcticament a tota la urbanització, l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor mitjançant la seva Regidora de Noves Tecnologies Núria Jordan, ens ha fet arribar un escrit on exposa una solució a aquesta problemàtica de la que donem transcripció literal:

Com a Regidora de Noves Tecnologies, em plau comunicar-vos   que s’han fet gestions  amb Movistar  que són els que tenen la xarxa, per intentar trobar una solució, tot i que era conscient de que no seria una feina fàcil, al final estem rebent bona resposta per part de les empreses implicades.
De moment s'ha aprovat la revisió de la xarxa i ens ofereixen una solució, que segons ells és la única que  actualment  pot donar garanties per un bon servei. Proposen  (i està acceptat per Movistar)  instal·lar antenes. És molt difícil que en aquests moments una empresa com Movistar accepti la instal·lació d'antenes en zones com la nostra, valen molts diners i nosaltres som nuclis molt extensos però amb poques cases, el projecte pot tirar endavant si acceptem la ubicació de les antenes.
Els llocs proposats, són, el cementiri per solucionar el nucli urbà, i a Can Miret i Les Pungoles, dins dels recintes municipals de les respectives zones esportives.
Ja sabem que les antenes de telefonia tenen mala premsa, però segons el tècnic de GADITEL, l'empresa que treballa amb Movistar i que són els que fan les instal·lacions de les antenes, diuen que són antenes que s'estan posant a tots els llocs i que tenen totes les homologacions corresponents i que no hauríem de tenir cap mena de mania i que un bon servei depèn de  tenir una bona antena.
Be, un cop exposat el tema , voldria la vostra opinió (es refereix a la Junta de Delegats) , i la dels veïns de Les Pungoles.
Si no acceptem la proposta, la companyia telefònica desvia el diners d'aquest pressupost a un altre municipi, i nosaltres ens quedem com sempre, que la cobertura va i ve i l'ADSL va quan va, i què difícilment ens tornaran a escoltar quan ens queixem del servei de Movistar.
Considero que és una gran oportunitat per a nosaltres. És gairebé com un miracle  que Movistar hagi acceptat pagar a instal·lació  de  les antenes.
M'han dit que la xarxa del carrer, "algun dia" serà substituïda per fibra òptica...però això encara està molt verd, de moment ja estaríem contents amb  que ens arribes 3G, encara que a BCN ja estiguin donant pas a 4G.
Haig de  donar una resposta concreta en un parell de setmanes, és molt important que em doneu alguna resposta el més aviat possible, i que prenguem la decisió conjuntament totes dues urbanitzacions, no disposem de gaire temps,  fa setmanes que hi estem lluitant, però fins ara no havien concretat res i volen resposta ràpida."

Ara està en mans dels veïns decidir.....que hi penseu!!! No hi han informes que diguin que les antenes de telefonia perjudiquen però tampoc que NO ho fagin. No és el mateix col.locar-les al cementiri del poble, que en el centre de les nostres urbanitzacions. Els sistema de 3G requereix pagament apart de la línia actual de ADSL. 

NOSALTRES, la gent del Bloc NO en som partidaris d'aquesta alternativa, i vosaltres que hi penseu??La 3G NO és la alternativa que necessitem, i simplement li estem fent un favor a Movistar que no sap on col.locar les seves antenes. Les obres i el cablejat nou que correspon, són la alternativa correcta que no suposi perjudici a ningú.


El que sí és clar, és que la Junta de la EUC i els regidors de govern de l'ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, TORNEN A FALLAR AMB LES FORMES I L'INFORMACIÓ sobre un tema com aquest. Això NO es pot decidir a través de respondre correus. Cal un Ple extraordinari dels propietaris i una campanya previa informativa per votar amb criteri.


Per si de cas, si us plau, RESPONEU aquest correu de la EUC amb el que penseu.

34 comentaris:

Albert P. ha dit...

Ni paralar-ne....més porqueria a casa nostra...perquè no ho instalen al poliespotiu de Sant Antoni?? i ens ho volen possar al costat del parc infantil?? Jo penso que seria un greu error.....

Sergi Gómez ha dit...

Jo també votaria que no!!! no millora el problema d'internet dels nostres ordinadors, només millora el servei de telefonia i internet mòvil.......

Pungoles Opina ha dit...

Agraïm els vostres comentaris......és important que recordeu que heu de respondre al Butlletí de la EUC via mail, ja que si no es diu res, pendran la decissió sense cap ple extraordinari de la EUC i cap consulta, prenent el silenci administratiu.

Martina Sallent ha dit...

Si us plau, les antenes de telefonia, mai haurien de ser una opció, ja que no arreglen el problema. Els mòdens USB i 3G no són efectius. Això té pinta que el Sant Antoni no ens vol ajudar a fer les obres per molt que es reuneixi amb la Junta. Les obres i el cable han de ser la prioritat. I està clar que això no s'informa en un butlleti ni es decideix responent mails. Vaja regidora de noves tecnologies i vaja junta tenim!! Quin perill!! Si et despistes et col.loquen una antena a la porta!!

Agustí ha dit...

Jo tampoc les vull pas aquestes antenes. A casa meva estem tots molt sensibilitzats amb el tema del càncer, donat que hem perdut un familiar molt proper no fa gaire temps, i repeteixo, no volem pas aquestes antenes. Als meus fills els aterra aquesta enfermetat i això que són petits i el que no volem és conviure amb un potencial perill a casa.

Pungoles Opina ha dit...

Bones Agustí, és important que responguis a la EUC via mail o carta, donant la teva opinió al respecte. Nosaltres també ho estem fent. Gràcies per participar amb el teu comentari.

Alex Letosa ha dit...

Jo també votaria en contra. Això és un "parxe". Millor que ens posin WIMAX.

Alex Letosa ha dit...

Per cert, jo no he rebut aquest butlletí de l'EUC, com es pot adquirir? Fins ara!

Pungoles-opina ha dit...

Bones Alex, hauries d'anar a l'oficina de la EUC i donar el teu correu electrònic perquè et fagin arribar el butlletí digital. Salutacions i merci per participar i opinar.

ferran.calvera ha dit...

PUSA entèn que abans de precipitar-nos i prendre una decisió, caldria que l' Ajuntament es reunís amb els veïns de les urbanitzacions i els informes realment de les diferents possibilitats existents.
Per exemple, quan s' hagi de fer tot el cablejat del sistema d' enllumenament de Les Pungoles es podria aprofitar l' obra per posar cable. En temes com aquest les preses son males conselleres.
Coincideixo amb el blog quan diu que una decisió com aquesta no s' enllesteix amb una carta i uns quant e mails. Cal una assemblea específica per parlar del tema, però ben preparada, amb un resum de les diferents opcions possibles per millorar la cobertura.
El problema és que l' ajuntament de CiU va a remolc del PUSA, nosaltres varem denunciar la situació de precarietat de la connexió a internet el passat dia 5 de setembre ( http://www.pusa.cat/page/4/)i com que ho ignoren tot de les urbanitzacions, sols fan propostes quan veuen que el PUSA es mou. Al final, resultarà que el veritable Govern de SAV som nosaltres.

Anònim ha dit...

A mi me parece genial!!!!! asi convertiremos estas urbanizaciones de más alto standing!!!!!

Anònim ha dit...

VIVIMOS AQUI,PARA ESTAR EN PLENA NATURALEZA, Y NOS QUIEREN INSTALAR ESAS ANTENAS CANCERIGENAS????? TENEMOS HIJOS,QUE JUEGAN EN LA ZONA DEPORTIVA Y ESTAN JUGANDO POR LA CALLE,ACUERDENSE DEL CASO DE LAS ANTENAS CANCERIGENAS EN VALLADOLID, LA CANTIDAD DE NIÑOS QUE MURIERON POR CANCER PUES EL COLEGIO ESTABA ENCLAVADO EN EL BARRIO ESCOLAR,
POR FAVOR,ENTRE TODOS,DIGAMOS " NO",QUE LAS INSTALEN SI QUIEREN FUERA DE URBANIZACIONES,NO QUEREMOS MORIR!!!!!!

Anònim ha dit...

TE RAO, AQUESTA PERSONA QUE DIU QUE A VALLADOLID, VAN HABER DE TREURE LES ANTENES PROP D,UN COLLEGUI, DONCS I HAVIEN MOLTS CASOS DE CANCER ENTRE ELS NENS.TAMBE,SEGONS REPORTAGES DE TV I COMENTARIS,EN ELS BLOCS DE VEINS, ON ESTABAN INSTALADES LO MATEIX.
NINGU LAS VOL A CASA SEVA.
NO DE CAP MANERA.TENIM NENS PETITS I SI ESTEM AQUI,ES PER RESPIRAR I ESTAR A LA NATURA.
INSTALLACIO....BEN LLUM DE NOSALTRES

Anònim ha dit...

noooooo de cap manera!!!!!tenin familiars q per desgracia moren de cancer i només ens falta aixó amb una urbanització,lluiten els verds perque no hagin camps de golf, aixó si que es dolent.....va els Verds que es manifestin ara més que mai.
Nooo antenes cancerigenes amb una urbanització!!!
Compte els nens i persones que viuen!!!
Crec, que el Verds seren els primers que lliuitaren
vaja idea genial!!!!!quin acudit!!!tindren 3 megas per morir abans..aixó si senyors

Jesus R. ha dit...

No es la solució , amb una urbanitzaciò,q pensin amb nosaltres.Movistar, li surt molt cómode aquesta solució,clar q si, a més, nosaltres tenim el perill de contraure un cancer,q faicin les coses com Deu mana i que faixin cablejat com a tota arreu, peró clar, primer els, no miren per res a les persones només el seu estalvi i a més a mes nosaltres pagar...Per res

Anònim ha dit...

jo vull votar que no
pero no tonc l'adreça elect. de les pungoles
tampoc rebo el mencionat Butlleti
em podeu donar l'adreça elect. de les pungoles per votar que no a las antenas i per sol.licitar que m'enviien el Butlleti?
moltes gràcies

Pungoles-opina ha dit...

Bona nit.El correu de la EUC és juntalespungoles@yahoo.es. Per rebre el butlletí has de sol.licitar-ho en el mateix correu donant les dades de propietari. Esperem haver-te ajudat. Salutacions i gràcies per participar.

Anònim ha dit...

Jo voto per sí!!! i qui no estigui content que posi un cartell de casa en venda i que se´n vagui....

Albert P. ha dit...

Donc potser que recordem que ens hem comprat una propietat aquí perquè estem lluny d'antenes i urbes. Potser els que s'equiviquen i s'han de plantejar viure aquí són els que volen aquests equipaments innecessaris. Qui vulgui antenes que vagi a Granollers!!

Anònim ha dit...

INFORME DE LA OMS:
INFORME DE LA OMS: RECOMIENDA QUE LAS ANTENAS DE TELEFONIA MOVIL SE ENCUENTREN FUERA DE LOS NUCLEOS URBANOS Y ZONAS POBLADAS. RECOMIENDA QUE FUERA DE LOS NUCLEOS POBLADOS,ALREDEDOR DE ELLAS SE INSTALEN VALLAS Y BARRERAS.
DAÑO PATRIMONIAL: SE DESVALORIZAN LAS PROPIEDADES.
DAÑOS ELETROMAGNETICOS QUE PROVOCA:
CANCER,DOLOR CABEZA,ESTRES,NERVIOSISMO,PERDIDA DE MEMORIA,PERDIDA DE SUEÑO.
DAÑO MORAL Y PSIQUICO AL PROPIETARIO,QUE PARA LUCRARSE OTROS A ELLOS LES OBLIGAN AL ESTAR RODEADOS DE CAMPOS ELECTROMAGNETICOS,FUENTE DE RIESGO Y RECONOCIDO POR LOS TRIBUNALES,EN MULTITUD DE SETENCIAS:
"QUIEN SE LUCRA Y OBTIENE UN BENEFECIO POR UNA DETERMINADA INSTALACION O ACTIVIDAD, QUE TENGA RIESGOS USUALES PARA LA POBLACION"
TODO ESTO ESTA REFERIDO A LAS ANTENAS

Anònim ha dit...

INFORME DE LA OMS SOBRE LAS ANTENAS DE TELEFONIA MOVIL,

Anònim ha dit...

http://www.who.int/mediacentre/factsheets/fs193/es/

Anònim ha dit...

Campos electromagnéticos y cáncer
A pesar de los numerosos estudios realizados, la existencia o no de efectos cancerígenos es muy controvertida. En cualquier caso, es evidente que si los campos electromagnéticos realmente producen algún efecto de aumento de riesgo de cáncer, el efecto será extremadamente pequeño. Los resultados obtenidos hasta la fecha presentan numerosas contradicciones, pero no se han encontrado incrementos grandes del riesgo de ningún tipo de cáncer, ni en niños ni en adultos.

Algunos estudios epidemiológicos sugieren que existen pequeños incrementos del riesgo de leucemia infantil asociados a la exposición a campos magnéticos de baja frecuencia en el hogar. Sin embargo, los científicos no han deducido en general de estos resultados la existencia de una relación causa-efecto entre la exposición a los campos electromagnéticos y la enfermedad, sino que se ha planteado la presencia en los estudios de efectos artificiosos o no relacionados con la exposición a campos electromagnéticos. Esta conclusión se ha alcanzado, en parte, porque los estudios con animales y de laboratorio no demuestran que existan efectos reproducibles coherentes con la hipótesis de que los campos electromagnéticos causen o fomenten el cáncer. Se están realizando actualmente estudios de gran escala en varios países que podrían ayudar a esclarecer estas cuestiones.

Anònim ha dit...

Teléfonos móviles y estaciones base
Los teléfonos móviles nos permiten estar permanentemente localizables. Estos dispositivos de ondas de radio de baja potencia transmiten y reciben señales de una red de estaciones base de baja potencia fijas. Cada estación base proporciona cobertura a una zona determinada. Dependiendo del número de llamadas que gestionan, la distancia entre las estaciones base pueden ser desde sólo unos pocos cientos de metros en las grandes ciudades a varios kilómetros en las zonas rurales.

Las estaciones base de telefonía móvil normalmente se instalan en lo alto de edificios o en torres, a alturas de entre 15 y 50 metros. Los niveles de las transmisiones desde una determinada estación base son variables y dependen del número de llamadas y de la distancia a la estación base de quienes emiten las llamadas. Las antenas emiten un haz muy estrecho de ondas de radio que se propaga de forma casi paralela al suelo. En consecuencia, al nivel del suelo y en regiones que normalmente son de acceso público las intensidades de los campos de radiofrecuencia son muy inferiores a los niveles considerados peligrosos. Sólo se superarían los niveles recomendados si una persona se acercara a menos de un metro o dos de las antenas. Hasta que los teléfonos móviles empezaron a usarse de forma generalizada, la población estaba expuesta principalmente a emisiones de radiofrecuencia de estaciones de radio y televisión. Incluso hoy en día, las torres de telefonía apenas aumentan el nivel de exposición total que experimentamos, ya que la intensidad de las señales en los lugares de acceso público es normalmente similar o inferior a la de las estaciones de radio y televisión distantes.

Sin embargo, el usuario de un teléfono móvil está expuesto a campos de radiofrecuencia mucho más intensos que los del entorno general. Los teléfonos móviles se utilizan a muy poca distancia de la cabeza; por lo tanto, en lugar de estudiar el efecto del calentamiento en todo el cuerpo, se debe determinar la distribución de la energía que absorbe la cabeza del usuario. Se ha calculado mediante complejos modelos y mediciones computarizados basados en modelos de cabezas que, al parecer, la energía absorbida procedente de un teléfono móvil no supera los límites actualmente recomendados.

Anònim ha dit...

http://www.who.int/peh-emf/about/WhatisEMF/es/index3.html

Anònim ha dit...

TODO LO ANTERIOR (DOS LINKS E ARTICULO)"SI" SON DE LA OMS, Hay que informar e informarse, NO DESINFORMAR !!!!!!!!!!!!!!!!

Algoritme ha dit...

Sí, és veritat, això és el que li demanem a la Regidora de Tecnologia i a l EUC, que informin correctament a la gent abans de prendre solucions que no sabem si poden fer mal o no, i que no solventen el problema real de adsl de les cases, fent pagar 34 euros a cada propietari per les antenes de Mivistar

Martina Sallent ha dit...

A sobre pagant....la EUC en el butlletí no diu res del tema...quina colla de gestors tenim...no ens informa ningú del que tenen entre mans. En serio, que no entenc com es poden fer així les coses!! A mi m'ha arribat que això no s'ho ha currat la regidora sinó que la proposta ve de fora de l'ajuntament. No ens arreglen res amb això i ens omplen el parc de trastos que ningú sap si fan mal o no. Que s'ho instali la regidora al seu jardí...per si de cas!!

Pungoles Opina ha dit...

Us volem recordar, donades les queixes rebudes al nostre correu, la importància d'enviar correu a EUC i fer instàncies a l'ajuntament de SAV. Gràcies per la vostra confiança i participació respectuosa.

Anònim ha dit...

Si observáis los comentarios del blog el de las 11:28 es de la OMS, no hay problema con las antenas, ni con los móviles, informaros antes de comentar.

Anònim ha dit...

En resumides comptes: !!! LUCRATIU " per alguns,....

Anònim ha dit...

Precisamente,acabo de leer el informe de la OMS y las antenas de telefonia de móvil y no recomiendan que se instalen en zonas de poblacion.
Porqué entonces, en Sant Antoni de Vilamajor,no hablan de instalarlas en su zona deportiva y sólo cabe la posibilidad de ubicarlas en el cementerio?
Nadie quiere eso, los que vivimos en urbanizaciones es por estar en la naturaleza, cada dia,para ir a la ciudad a nuestros trabajos nos esforzamos en hacer más Kms,para vivir aqui y dónde se ha visto que en una urbanizacion,pongan esas antenas y en la zona deportiva? es inhumano.Creo,que en Sant Fost,las instalan,en una montaña,fuera de la poblacion.,que es lo normal!!!! aunque eso ,a Movistar y a otros será un lucro,en cambio para los demas es jorobarse a pagar 34 euros mensuales sin ningún motivo aparente.Si se instalan,en Sant Antoni de Vilamajor,donde quieran..ya veran,como no lo haran.

Pungoles-opina ha dit...

Moltes gràcies per la vostra participació i informació

Anònim ha dit...

[url=http://buyamoxilonline24h.com/#deyun]buy amoxil online[/url] - amoxil 500 mg , http://buyamoxilonline24h.com/#wvzlr cheap generic amoxil